Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wyjazd na żagle w piątek 22.07

Wyjazd na żagle w piątek 22.07

Szukam dziewczyn chętnych do wyjazdu na 5 dni na Mazury (piątek22.07 - wtorek). Mam kilku osobową ekipę i jedna koleżanke (fajnie gdyby miała z kim pogadać) - szukam kulturalnych dziewczyn - pomyślałem, że na tcp można znleść ludzi na poziomie. Nie wlewamy w siebie alko hektolitrami - kulturalna zabawa na luksusowym yachcie Tango 780 (koszt wynajmu takiego yachtu to ok 500zł za dobe w zalezności od wyposażenia). Jedyne koszta to przejazd plus jedzienie czyli nie dużo BEZ OPŁAT NA YACHT. Kontakt mejl lub gg.*

* NIE JEST TO OGŁOSZENIE MATRYMORIALNE

Re: Wyjazd na żagle w piątek 22.07

YACHT....
    , myslisz ze kulturalne kobitki na poziome poleca na luksus i kase, hehehehe, powodzenia

Kto napisał, ze kase? Ja nie zapłaciłbym 500zł za dobe - łajba należy do ojca mojego kolegi który też jedzie. Chodzi o to, że najczęściej dziewczyny lubia wygody, hotel łazienke itp. - na żaglach jest inaczej - najczęsciej kąpiesz sie w jeziorze, gary zmywasz w jeziorze. itp - mimo wszysto są to dosyć "spartańskie" warunki. Jeżeli chcesz spędzić bananowe wakacje nad wodą wypożycz sobie motorówke za 1500zł za dobe plus ok 500zł na benzyne dziennie

Myśle, że na tym forum są też inni żeglarze którzy doskonale znają klimat szlaku Wielkich Mazurkich Jezior.

ojej, na prawde?
    sory koles ale takie rzucanie cenami, ile to jach moze nie kosztowac wkurza mnie i to bardzo mocno

Przykro mi, ze cie uraziłem

MIDO
    Guest

Przepraszam,ze sie wtrące.Leny takie sa realia jesli chodzi o ceny w tym kraju a niestety aby cos bylo trzeba za to zapłacić.Standard zależy od ceny:P

pewnie ze są

Może kiedyś zoraganizujemy terra-rejs na Mazurach połaczony z reklamą tcp i Nook nas będzie sponsorował ))

hmm... ciekawe czy znajdziesz... jakbym Cie znała i kiedykolwiek była na jakimś rejsie żagowcem to może:P ale myślę że nie znajdziesz odważnej a zarazem coolturalnej:P

Uprawnienia umieszczania postów