-
Odpali mi sie Dooom III?
Jak myslicie, doom 3 zaskoczy na celeronie 3.06Ghz/fsb 533Mhz, 256 ram ddr, geforce fx 5200 128mb ddr, czy musze dokupic troche ramu i zmienic karte?
-
Re: Odpali mi sie Dooom III?
Ja mam: P4 2,4 Ghz, 256 ddr, geforce fx 5600 ultra 128 ddr .... Przeszedlem Dooma 3 tydzien temu. Na low detalach smigal mi az milo... bez zadnych spowolnien.
-
ale z tym moim fx 5200 to nie wiadomo, 5600 ultra to jest maszyna...
-
3 lata temu kupilem Geforce 4 ti 4800, ale sie spalil na wakacjach i w ramach gwarancji wymienili mi to 2 lata temu na G Fx 5600... w sumie czemu by i nie - moglbys sprobowac odpalic u siebie :] Low detale i powinno dac rade. Ja zachowalem minima antyaliasingu i filtrowania anizotropowego, a i tak jeszcze w miare ladnie chodzilo (a teoretycznie nie powinno).
Mysle, ze bez obaw... koledzy odpalali to na troche gorszych sprzetach i dzialalo.
-
Ja mam Athlona 2400+, 1Gb ram, ATI Radeon 9600XT 256 DDR. W max detalach i rozdz 1024 bez aa i filtru anizo chulalo az milo. Wole wylaczyc antya i anizo a zyskac na detalach i rozdzielczosci
-
Odpali ci napewno, ale na najgorszych ustawieniach graficznych, inaczej bedzie ci sie zacinalo.
Uprawnienia umieszczania postów