-
Gdzie mogę dostać figurkę ???
Nie wiecie może gdzie mogę dostać taką figurkę http://www.spawn.com/toys/product.aspx?product=2705 ???
Tylko nie podawajcie mi stron internetowych, chodzi mi raczej o sklepy na terenie Śląska.
-
Re: Gdzie mogę dostać figurkę ???
w katowicach był taki sklep BARD i tam były takie pierdoły niewiem czy jeszcze jest
-
To nie sa pierdoly Obcy. Ale watpie zeby w Bardzie to mieli. Oni bardziej skupiaja sie na figurakach do systemow bitewnych.
Tak wogole to figurka bardzo ciekawa, sam chetnie bym kupil gdyby nie zbyt dlugi ogon Aliena ktory wyglada nie proporcjonalnie i psuje caloksztalt.
-
Wy**biste figruki. Ale BIRTH OF THE HYBRID BOXED SET jest źle ustawione. Z Predatora obcy wyszedł jak pozostali odeszli w inne miejsca więc tu nie powinno być drugiego Predatora.
P.S.Jak by ktoś miał link do sklepu polskiego z takimi bajerami...
-
Są stronki typu www.fanik.pl lub www.aliensgroup.pl, ale tam takie figurki troszku se kosztują !!!
-
Swoją drogą ten film to straszna kaszana:P Nie dość, że dość głupi pomyśł to jeszcze wykonanie do kitu
-
Na tej stronie maja bardzo fajne figurki smokow np:
KLIK1KLIK2
Pierwszy w cenie 10$ a drugi 20$. Porownujac do cen Games Workshop to sa strasznie tanie. Zastanwaiam sie czy nie warto kupic i przekonwertowac jako figurke do Warhammer Fantasy Battle. Wie ktos moze czy figurki sa fabrycznie malowane? Bo szczerze wolalbym sam pomalowac.
-
Dla mnie śmieszne jest to co w tym filmie zrobili z predatora, genialnego łowcy którego prały robale jak chciały...
A figurki świetna sprawa
-
W filmie brakowało naturalnego miejsca zamieszkania predatora (tj.dżungla).
Na pewno akcja rozgrywana na koronach drzew bylaby ciekawsza.
I nie pasowalo mi to że predator wspolpracowal z człowiekiem. W reklamie "Ktokolwiek wygra, ludzkośc zginie" czy coś takiego. Ja tu tymczasem widze coś innego.
Uprawnienia umieszczania postów