Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: a f e r a O BOA 2

a f e r a O BOA 2

FAKT PISZE PIERDOŁY . NIE BYŁO ZADNEJ GADKI O GLASKANI WEZA ANI O ODWIEDZINACH GO W ZOO . NIE MOWILEM TEZ ZE JEST TAM JAK W DOMU DZIECKA ( co mnie najbardziej zabolalo ) DOSTALEM 8 MIESIECY W ZAWIESZENIU NA 2 LATA . DZIEKI POLICIJ W BEDZINIE UDALO MI SIE UNIKNAC GRZYWNEJ KTORA ZAPROPONOWALA PROKURATORA ( 800 ZL ) . WAZ JAK JUZ WCZESNIEJ PISALEM JEST W ZOO A POZNIEJ PROKURATURA MA ZADECYDOWAC CO Z NIM ZROBIĆ . PO WEZA ZGLOSILA SIE POLICJA WRAZ Z PRACOWNIKIEM ZOO . MAM ZAWIASY ZA PRZESTEPSTO GOSPODARCZE . NAMIERZYLI MNIE ( CHYBA ) PRZEZ INTERNET . POZDRAWIAM WSZYSTKICH BO DLA MNIE TO JEST KONIEC Z TERRARYSTYKA . NO MAM JESZCZE TERRARIUM DO SPRZEDANIA PO WEZU

Re: a f e r a O BOA 2

taka jest niestety polska rzeczywistość Za pierdoły 'katują' uczciwych obywateli, a przekrętów w 'proleteriackich uniformach' co w wieku 19-20 lat wożą się niewiadomo jakimi furami co człowiek za całe życie takiej sie nie dorobi to sie już nie tkną bo sie boją! Chore państwo, chory system!
    I nie mówcie że każde przestępstwo zasługuje na kare. Owszem, nie mówie zeby puścić to zupelnie płazem, ale bez przesady - 8 m-cy za takie coś? (niby w zawiasach, ale zawsze) dla mnie poprostu chore.
    Czesiu, naprawde współczuje Ci tego co Cie spotkało i szkoda że w związku z tym nasze itak nieliczne grono musi się pomniejszyć

ironkapela
    Guest

Skomentuje to jednym slowem - <u><font size="8"><font color="red">PARODIA!!!</u></font></font>

W tym momencie jestem zszokowany poziomem polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Pozostaje tylko przylaczyc sie do kondolencji. Pozdrawiam i wspolczuje.

również współczuję, to co sie dzieje w polsce jest chore!

Nie no to jest jakas paranoja !!! Rozumiem gdybys mial jakiegos jadusa...Szkoda,ze sie zniecheciles do naszego hobby...ja chyba niedalbym rady i jakas jaszczurke np gekona bym sobie kupil...tak jak koledzy wspolczuje Ci.Trzymaj sie cieplo Czesiu :]

kymon
    Guest

Witam,

Sorry, ale jestem ciekawy za co Cie właściwie skazano? za brak zezwolenia, czy za niezgłoszenie boasa do rejestru. Powiem Ci, że RÓŻNICA JEST ZASADNICZA i SANKCJE KARNE też się różną.

Pzdr.

ironkapela
    Guest

Kymon, Czesiu skazany zostal za nielegalny handel zwierzetami egzotycznymi. Za to przestepstwo grozi od 3 miesiecy do 5 lat wiezienia. Ja juz ponad rok czekam na odp od prokuratora, czy moja sprawa zostala umorzona czy nie.

Pozdro

P.S
    Czesiu, skontaktuj sie z jakims radca prawnym i zapytaj sie jak mozesz sie odwolac od wyroku.

Współczuje Ci, czym więcej słucham takich przykładów tym bardziej jestem przekonany ze to nasze prawo jest do d...

zajefajnie , niedługo ludziom bedą dawać zawiasy za zbożówki ( nawiązująć do spraw z ptasznikami ) paranoja , na mojej ulicy banda drechow w 1 weekend zabila 3 osoby , policja nic nie zrobila , ide wysadzic komisariat no comment

Uprawnienia umieszczania postów