Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Jakiego zwierzaka wybrac...?

Re: Jakiego zwierzaka wybrac...?

czekam . . .

cyclosternum
    Guest

widac ze sie kochacie

Igor6- najlepiej nowy gatunek modliszek. Moze Taumantis sigiana od mantida?

A ja proponuje zastanowić się co możesz hodować zastanów się dobrze bo kupując zwierze musisz być odpowiedzialny. Polecam owady i ptaszniki :] Miłej hodowli.

Hodowle owadów napewno bede rozszerzał... ale chciałem cos wybrac jeszcze. Myslałem nad krabem teczowym... A co do wczesniejszych postów to rybki hodowałem... niestety chomika MUSZE hodowac znaczy nie musze ale chce bo mi go szkoda było jak patrzylem, jak dba o niego moja siostrunia.... A no siostre juz dosc długo hoduje, teraz jestem na etapie przynies gazete i podaj łapcie hehehe POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! A ironkapela ja myle, ze Ty jestes klownem a nie pajcem...

O, przypomnialo mi sie- zdecydowanie polecam kumaki dalekowschodnie, zamiast budowac akwaterrarium krabowi zbudujesz je kumakom, moj kolega ma kraba, ja kumaki i w porownaniu moge stwierdzic, ze sa duzo ciekawsze

ewelyna
    Guest

choduj to na co cie stać.moim zdaniem gady są drogie(terrarium itd). myszki chińskie są fajne małe i nawet tanie w utrzymaniu.

wh6fxe
    Guest

takie gadanie nie ma sensu. kazdy ma inny gust. jednemu sie podoba homik drugiemu kaczka (bez obrazy. ja proponuje zyrafe
    a tak serio...hoduj to na co masz mniejsce, czas, fundusze a przede wszystkim to co sie tobie podoba

Szczerze mowiac, to chciałem przeczytac wasze sugestie, podpowiedzi. Powaznie zastanawiam sie nad krabem... (Saurus zab nie chce bo one w nocy strasznie rechocza) Ale napewno, na 100, a nawet wiecej procent rozszeze moja hodowle owadów i to jest bez dwóch zdan Zadnych gryzoni nie chce(mam w domu chomika) bo one to jakies dziwne sa... hehe Ale dziex za odp...

wh6fxe
    Guest

co do zab..... nie wszystkie rechocza. zaba rogata jest super a nie rechocze.

Uprawnienia umieszczania postów