-
Re: Jakiego zwierzaka wybrac...?
czekam . . .
-
widac ze sie kochacie
-
Igor6- najlepiej nowy gatunek modliszek. Moze Taumantis sigiana od mantida?
-
A ja proponuje zastanowić się co możesz hodować zastanów się dobrze bo kupując zwierze musisz być odpowiedzialny. Polecam owady i ptaszniki :] Miłej hodowli.
-
-
O, przypomnialo mi sie- zdecydowanie polecam kumaki dalekowschodnie, zamiast budowac akwaterrarium krabowi zbudujesz je kumakom, moj kolega ma kraba, ja kumaki i w porownaniu moge stwierdzic, ze sa duzo ciekawsze
-
choduj to na co cie stać.moim zdaniem gady są drogie(terrarium itd). myszki chińskie są fajne małe i nawet tanie w utrzymaniu.
-
takie gadanie nie ma sensu. kazdy ma inny gust. jednemu sie podoba homik drugiemu kaczka (bez obrazy. ja proponuje zyrafe
a tak serio...hoduj to na co masz mniejsce, czas, fundusze a przede wszystkim to co sie tobie podoba
-
Szczerze mowiac, to chciałem przeczytac wasze sugestie, podpowiedzi. Powaznie zastanawiam sie nad krabem... (Saurus zab nie chce bo one w nocy strasznie rechocza) Ale napewno, na 100, a nawet wiecej procent rozszeze moja hodowle owadów i to jest bez dwóch zdan Zadnych gryzoni nie chce(mam w domu chomika) bo one to jakies dziwne sa... hehe Ale dziex za odp...
-
co do zab..... nie wszystkie rechocza. zaba rogata jest super a nie rechocze.
Uprawnienia umieszczania postów