-
Re: to tak z bananowka bylo
widzialem poprzedniego posta i dalej mysle ze murinus chcial sie tylko pochwalic
-
-
-
a co nikomu sie nie zdazylo ze go pajak upierdzielil?? to to samo ( wyjatki jak ktos drazni zwierze zeby go dziabnelo) nawet najlepszym zdazaja sie wpadki. Murinus zycze Ci zeby szybko minelo pozdrawiam
-
Wg mnie MURINUS chce sie za wszelka cene pochwalic jaki to on BOSS nie jest ma jadusa i jeszcze sie nie boi mowic o tym oficjalnie na forum !! To jak dla mnie jest przechwalanie sie ...
-
baryla.... zazdroscisz?
poza tym jakbym napisał ze np kedzior mnie uwalił to wzialbys to pewnie takze za przechwalstwo?
-
ja myśle że murinus chciał poprostu wszystkich przestrzec przed konsekwencjami i udowodnić że takie wypadki mogą zdażyć się nie tylko na animal planet ale także każdemu z nas (no, może prawie każdemu :P)
-
Ile macie lat ? od kilku lat obserwuje te forum i widze że coraz częśćiej widze takie złośliwe komentarze. Ludzie zastanówcie się. Nie wiem czym miał by się chwalić. Dobrze że napisał ten post , ludzie będą wiedzieli czym może grozić hodowla "jadusów" i dzięki temu może jakiś 16-latek nie kupi sobie takiego węża. Pozatym inni chodowcy mogą się dowiedzieć o objawach ukąszenia. Nie napisze więcej bo węże to nie moja specjalność :P
Może jednak dojdziemy do konsensusu pozdrawiam !
-
Hehe , a czym on mialby sie chwalic ? każdy kto trzyma trima pisze o tym oficjalnie na forum a pewna osoba ( kto nie powiem raczej kazdy wie ) trzyma nie tylko trimy ale zmije nosorogie , gabonskie , pisze o tym oficjalnie umieszcza fotki na forum i ma opisy na gg w stylu " sprzedam zmije nosorogie i trimki " ale to nie ważne , zastanawiam sie z kąd taka zawiść w Polskich terrarystach , czy hodowla zwierząt egzotycznych ma być " wyścigiem " ( kto ma wiecej zwierzat , kto wie wiecej itp itd ) czy przyjemnością ? Murinus zamiescił ten post aby przestrzec innych i tyle.pozdrawiam
-
ja sie nie czepiam ze o tym pisze bo to w sumie dobrze, ale jezeli jadus "ucieka jakims cudem" to mi sie slabo robi, co by bylo gdyby uciekl a murinusa wtedy nie bylo w domu, moglo to by sie gorzej zakonczyc. Ogolnie nie rozumiem jak mozna wlazyc jakiegokolwiek pajaka, weza do zle zabezpiczeczonego terrarium, a co dopiero jadusa.
Uprawnienia umieszczania postów