Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Do uzytkownika Kaczi.

ironkapela
    Guest

Do uzytkownika Kaczi.

Witam. Temat ten wstawiam na prosbe rodzicow Kacpra... Z tego co sie od niech dowiedzialem to Kaczi popadl w gleboka depresje, calymi dniami siedzi w swoim pokoju i mysli nad kolejna sygnaturka, ktora ma byc lepsza od mojej. Wiec...

<center>Ja IronKapela publicznie przyznaje, ze moja sygnaturka jest gorsza niz syngaturka Kacziego. </center>

Mam nadzieje, ze to oswiadczenie pozwoli Kacprowi normalnie funkcjonowac w rzeczywistym swiecie. Prosze o usuniecie tego tematu po tym, gdy Kaczi sie pod nim podpisze.

IronKapela ist dumm ! biją go w domu pralką

Bartek jest chory na bardzo zadka chorobe zwana "kompleksem sygnaturkowym"
    Codziennie rano, gdy sie budzi siada do komputera zeby zobaczyc czy nikt nie ma lepszej sygnaturki od tej jego (trzeba przyznac ze jest syfna).
    Niestety lecznie jest bardzo kosztowne i bliskich bartka nie sac w pelni na pokrycie kosztow leczenia. . . ja jako jego kolega zwracam sie z uprzejma prosba do was bracia terrarysci abysmy wspolnymi silami i wyilkiem ufundowali mu ta kuracje . . .
    wystarczy ze systematycznie bedziesz kopowal produkty oznaczone zoltym sloneczkiem polsatu. . . jesli chcesz podarowac troche wiecej kasy to prosimy o wplate pieniedzy na ponizsze konto. . .
    0000 0000 0000 0000 1 o tytule przelewu "Wyciągam pomocna dlon do ironkapeli"

prosze moderatorow o nie usuwanie tego posta gdzy wierze ze im wiecej osob go przeczyta tym wiecej osob pomoze

POMOZMY RAZEM WYJSC BARTKOWI NA PROSTA DROGE ! ! ! W KONCU JEST JEDNYM Z NASZYCH TERRARYSTYCZNYCH BRACI !

Re: Do uzytkownika Kaczi.

iron, poległem
    kaczi.... wiesz, że wszyscy jesteśmy z Tobą!:]

Kaczi zawsze bedziesz mi jak brat

obydwaj sie do leczenia nadajecie

To jest przykre.... ludzie sa obok nas... a my nie widzimy ich choroby... dopiero sami jak sie ujawnia mozemy pomuc ale na to jest zawsze za pozno.... ja dzisiaj kupiłem pampersy (ta duza paczke 64szt) wiec chlopaki z pewnoscia sie podziela.... to jest straszne... pomozmy im!!!!!!! AAAAAA co najwazniejsze pieniadze wplacajcie na moje konto 123456789987654321054981 ;-)
    Pozdrawiam i wracajcie szybko do zdrowia...

jaaaaaaaaaaaa teraz ze mnie dałna zrobicie LoL
    a to przeciesz ajron jest chory ! ! !

baryla
    Guest

Zalatwilem juz pomoc w programie "Zielone Drzwi" Pamela Anderson daje na licytacje swoje stringi (jeszcze nie prane) !! Zapraszam wszystkich na licytacje. Caly zysk jest przekazane rodzinie Irona

Te sygnaturki to tak lubicie czy jakiś fetysz :P:P:P ?

fura, skóra, sygnatura

Uprawnienia umieszczania postów