Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: problem z odtwarzaniem nagranych DVD

Mieszany widok

problem z odtwarzaniem nagranych DVD

mam taki problemik: nagrywam na kompie film na dvd i daje do odtwarzacza pod tv to obraz jest czarno bialo, domslam sie ze jest to zabespieczenie przed kopiowaniem jak na VHS tylko czy da sie to obejsc ??

Re: problem z odtwarzaniem nagranych DVD

jezeli przegrywałes z ogrinału to podejzewam ze nie udało ci sie przegrac chyab ze masz odpowiedni programa , a druga sprawa to czy masz nagrywarke DVD bo jezlei nie to tez nic cie nie wyjdzie...

"a druga sprawa to czy masz nagrywarke DVD bo jezlei nie to tez nic cie nie wyjdzie..." - lol, przeczytales co on napisal? I jak twoim zdaniem zmiescilby film z plyty DVD na plycie CD?

Chodzilo mi o nagrywarke.... jezeli włozylby plyte DVD do nagrywarki Cd to nici. O to mi chodziło...

lol...
    Przeciez wyraznie napisal, ze "nagrywa na kompie film na dvd". Poza tym, czy posadzasz go o taka glupote? Troche czytania ze zrozumieniem ;P

ten cytat ktory podales napewno dobrze przeczytalem, ale to nie swiadczy o tym ze ma ta nagrywarke DVd bo moze jej nie miec a film moze probowac przegrywac.... sam mialem qmpla ktory tak wlasnie robil....

No to fajnych masz kumpli :P

Wiem, kiedys jak mi przez LAN chcial trojana zaladowac to wyslal mi caly program a u siebie zostawil plik exe. (kompletny *****) i juz wszyscy wiemy co sie dalej działo

Tam w miejscu gwiazdek mialo byc ".... d e * i l "

Dobra widze ze moj post niewiele ma konkretnych odpowiedzi Igor6 nie posadzaj mnie oatak glupote potrafie odroiznic czym sie roznic nagrywarka od dvd od cd (moja dvd jest czarna a cd biala [joke])
    jak napisalem jest to zabezpieczenie programowe i chce je jakos obejsc, jak ??

p.s. Igor6 wdrazaj sie temat czy piszac "zabezpieczenie programowe" mam na mysli sprzet

Uprawnienia umieszczania postów