Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Gdzie się wybieracie na wakacje?

Re: Gdzie się wybieracie na wakacje?

ja jestem w bałtyku prawie co sobote Polecam. Niechorze jest w tamtych rejonach najlepsza miejscowoscia. Niedaleko jest jeszcze Rewal i tamtejsza "California" ale tam zawsze jest straszny tłok.

MaueR
    Guest

Raczej nigdzie , tylk0 na zarobek:/;]

cyclosternum
    Guest

ja niestety siedze całe wakacje w domku i wkuwam do komisa z mechanizacji rolnictwa ;/
    może sie uda wyjechac na jakis festiwal na 2/3dni

SD AS
    Guest

Jak byś miał patent żeglarski to polecam mazury.Czarterujesz jacht na 2-3 tyg bierzesz znajomych i sobie pływacie.Nocleg masz na łódce, wieczorem jakieś ogniska mozna robić.Skoro interesujesz się wędkarstwem to możesz wziąść wędke i poprzybiciu do lądu łowić ryby.A jak nie masz patentu to gorąco polecam windsurfing zajebisty sport.

O cyclo ja też to zaliczam i podstawy produkcji zwierzęcej i roślinnej bo z porządnego liceum wynoszę się do technikum rolniczego ;P

fibus13
    Guest

Taaaa. Mrzeżyno.Wychodzilo sie na chodnik,stawialo futerał,gitarka w ruch i na pol godziny mozna bylo 50zł zarobic

Ja się wybieram pod domek ze znajomymi w Bory Tucholskie, bede się obijał i pluskał w jeziorku ;-). We wrześniu planuje pojechać gdzies w góry tylko jeszcze nie wiem gdzie...

Uprawnienia umieszczania postów