-
Program do wymiany plików
Witam. Od niedawna mam internet radiowy (do tej pory używałem słabeko modemu...) no i chciałbym jakoś wykożystać jego możliwości i pobierać troche plików - np. filmy divx, mp3, itd. zainstalowałem sobie kaaze, której uzywałem juz dawno temu - no i z tego co widze zeszła na psy - kupe plików odpłatnych, a na wielu innych nie da się ustanowić połączenia z wysyłającym (chyba ze to z mojej winy - czy firewoll może blokować takie połączenia?). Ściągnąłem sobie emule, no i w tym juz zupełnie nie moge sie połapac - probowałem sporo razy i nie moge nawiązac zupełnie zadnego połączenia, pobrałem najnnowszą wersje - a i tak program twierdzi ze moja wersja nie ejst aktualna... okropne! czy mozecie mi poradzić jakiś dobry program do wymiany plików miedzy internautami, lub po prostu program, albo miejsce w sieci, z ktorego mozna pobierac takie pliki?
-
Re: Program do wymiany plików
-
-
DC++ i nic innego.
Bezpieczny, szybki... i mozna znalezc zupelnie wszystko, co sie chce (maksymalnie)
-
DC++, torrent
-
-
a ja dla odmniany powiem DC++ a firewall może blokowac takie połączenia jeżeli jest źle skonfigurowany [ co się często zdaża] nie wystarczy Ci antywir jakiś zainstaluj se avasta [www.avast.com] i wszystko :P
-
Używamy MKSvir, i jest tam automatyczny firewoll
-
dzięki... ale wyjasnij mi tak mniej wiecej jak wogole z tego korzystac?
-
Uprawnienia umieszczania postów