Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: smieszny text

Re: smieszny text

Daf - najlepiej po prostu nie reagowac na komentarze malkontentow :]
    Ludzi naprawde nie da sie ani przekonac, ani uswiadomic,
    niech kazdy zyje swoim zyciem. Moim zdaniem temat muzyki nie powinien byc scena klotni. Ja z kolei nie znam sie kompletnie na techno, wiec nie jade po ludziach tego sluchajacych ;]...mimo, ze niektorym, ktorych znam by sie to nalezalo.
    Uzylem tego slowa moze z 4 razy w zyciu, ale chyba powtorze:
    Peace

baryla
    Guest

Heh ja w sumie nie wyruznialem sie normalnie ubrany nie metal nie zaden kibol i po spotkaniu na bierzmowanie bez powodu wjechalo we mnie 20 potem szpital itp. a ja i tak niewiem za co dostalem ... LoL wiec nie ma reguly za co mozna dostac :-)

Słuchaj wystarczy, że ktoś cię znał i wiedział, że słuchasz metalu i mógł powiedzieć kolegom. A też jak jesteś dresem lub ziomem to też możesz od swoich dostać bo np.masz dres Adidasa a nie Adidosa

eee....

Ja tu linka zapuscilem bo smieszny (zadna "obrona" czy cus, jakby byl o dresach, punkach czy jakiejkolwiek innej subkulturze tez bym go umiescil :]). Zadnego komentarza nie zamiescilem, wiec czemu uwazasz ze robie z siebie wielkiego metala?? Moglbys skonczyc ocenianie ludzi, bo cos Ci nie wychodzi. Ubieram sie jak lubie (czern lubilem zanim sluchalem rocka), nie tylko na czarno. Nie robie z siebie "metalowca" i mam gdzies co inni o tym mysla. A texty typu ze metalowcy to, dresy tamto sa wg. mnie calkowicie dziecinne, bo subkultura na tyle nie ogranicza czlowieka aby nie mogl miec wlasnego zdania (wszystko zalezy od konkretnego czlowiek - nie powinno sie tego generalizowac).

Co do oddawania zycia.... niezaleznie od tego czy kopany bylby metalem czy kimkolwiek innym (i ktokolwiek by go kopal) powinno sie mu pomoc,

I nie rozumiem co Ci przeszkadza w koszulkach i naszywkach.. jak ktos lubi to niech nosi :] Tobie chyba nic do tego

A moj nick pochodzi z czasow gimnazjum, a wtedy bylem troche inny (bardziej sie utozsamialem ze stylem, itp)

A texty "TY NIE JESTES METAL BO SIE NIE UBIERASZ JAK METAL" sa rownie dziecinne jak ocenianie ludzi po subkulturze, bo wg. mnie "metal" to osoba sluchajaca metalu, a nie ubierajaca sie w jakies konkretne stroje

I tak na koniec, dla pana Tomka_Nie --> wcale nie uwazam sie za metala, mam swoj styl ubierania sie, slucham wielu rodzajow rocka (punk, rock, metal,reege(?)) i nie robie z siebie kogos pasujacego pod okreslony wzor :]

Swoja droga... tekscik jest troche przejaskrawiony. Powinien sie raczej nazywac "cala prawda o brudasach", ktorych powinno sie eksterminowac ]:->

Uprawnienia umieszczania postów