Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Londyn - zamachy

Re: Londyn - zamachy

baryla a gdzie Ty mieszkasz,że się boisz wyjść po 22 z mieszkania?Wychowałeś się gdzie indziej i nikogo nie znasz czy jak,bo mi się w głowie nie mieści,żebym się bał wyjść-mało tegoracuję gdzie pracuję,mieszkam na jednej z najgorszych dzielnic ,wracam o różnej porze do domu i jakoś "siły stabilizacyjne" nigdy nie były mi potrzebne.Kup sobie gaz czy coś a będziesz się czuł bezpieczniej;jeżeli coś się złego dzieje to dzwoń na policję;a jeżeli to nie pomoże to idz do psychoanalityka:fobia do żuli wystających pod sklepem powinna być uleczalna
    Przepraszam wszystkich ale mnie ponosi ostatnio jak czytam jak to w kraju jest zle,ileż to bandytów po ulicach chodzi-zgadza się,pod tym względem nie odbiegamy od europy zachodniej(trzeba było nie obalać komunizmu i byś miał luz-milicji bał się każdy i nie było stania pod blokiem czy blokowania ławek) ale nie jest u nas znowu tak tragicznie-pojedzcie do Rosji to zobaczycie.
    Baryla- nikt nie wzywa do nienawisci na tle rasowym tylko chyba każdy zdaje sobie sprawę,że w zamachach biorą udział muzułmanie,którzy przyjechali tylko po to,by zrobić zamach-przepływ ludności trzeba monitorować bo nie robienie nic może okazać się tragiczne w skutkach-nie wiem czy zakaz wjazdu dla muzulmanow to dobre wyjscie ale na pewno jedno z wielu-jak macie jakies pomysly to piszcie,jestem ciekaw waszego zdania na ten temat:"co zrobić,by zamachy się już nie powtórzyły"?

boisz sie wyjśc z domu :>:>??

Ekhm...że tak powiem...Fu!k the flag! I to tyle na moje poglady polityczne :]

Zacytuję kawałek amerykańskiego a zarazem antyamerykańskiego Anti-Flaga:
    "don't fly those stars and stripes for me!" :]
    "you gonna die for your government" :]
    "f!@k the flag and f!@k you!" :]
    hmmm dziwne ale to moj ulubiony zespol :]

baryla
    Guest

Heh ... nie no nie chcialem zeby to tak zabrzmialo .. ale w Rudzie Slaskiej a tu aktualnie mieszkam jest tak ze praktycznie dwie sasiadujace ze soba dzielnice i dwa kluby pilkarskie ... i sie nawalaja ... wiec za miejsce gdzie sie mieszka mozna dostac pozatym jeszcze kiedys jezdzilem na deskorolce i wracajac poznym wieczorem od qmpla na desce niby na mojej dzielnicy ale jednak zlapalo mnie 2 skinow i tak mi wykrecali ucho :-P ze rano cale sine mialem wiec nie wiem jak to jest u Was ale u mnie tak sprawa wyglada

Rickson napisał(a):

> baryla a gdzie Ty mieszkasz,że się boisz wyjść po 22 z
    > mieszkania?Wychowałeś się gdzie indziej i nikogo nie znasz czy
    > jak

wystarczy być za innym klubem a można kose w plecy dostać. albo znaleść się w nieodpowiednim miejscu i czasie. A policja. Lepiej niemuwić. nie mogom sobie poradzić z grupkom podstażalych pijakow na ławce, a do "dwumetrowego, ogolonego dresa" zwracajom się pan. dokladnie "czy mozemy w czymś pomuc prosze pana". Wiec zapraszam serdecznie do mnie też bedziesz się bał.

> Baryla- nikt nie wzywa do nienawisci na tle rasowym tylko chyba
    > każdy zdaje sobie sprawę,że w zamachach biorą udział
    > muzułmanie,którzy przyjechali tylko po to,by zrobić
    > zamach

Może i tak. Ale i tak uważam że największy zamach zrobila ameryka na irak. a w to gó*** wpakowała sie na własne zyczenie polska

Rickson napisał(a):

> baryla a gdzie Ty mieszkasz,że się boisz wyjść po 22 z
    > mieszkania?Wychowałeś się gdzie indziej i nikogo nie znasz czy
    > jak

wystarczy być za innym klubem a można kose w plecy dostać. albo znaleść się w nieodpowiednim miejscu i czasie. A policja. Lepiej niemuwić. nie mogom sobie poradzić z grupkom podstażalych pijakow na ławce, a do "dwumetrowego, ogolonego dresa" zwracajom się pan. dokladnie "czy mozemy w czymś pomuc prosze pana". Wiec zapraszam serdecznie do mnie też bedziesz się bał.

> Baryla- nikt nie wzywa do nienawisci na tle rasowym tylko chyba
    > każdy zdaje sobie sprawę,że w zamachach biorą udział
    > muzułmanie,którzy przyjechali tylko po to,by zrobić
    > zamach

Może i tak. Ale i tak uważam że największy zamach zrobila ameryka na irak. a w to gó*** wpakowała sie na własne zyczenie polska

baryla ano widzisz-narażony jesteś na takie ataki bo przynależysz wg napastników do subkultury i to powoduje,że Cię zaczepiają skini itd.U nas w Lublinie na szczescie juz sie w to nie bawią a nawet gdyby to ja ubieram się w sposób,który nikogo nie prowokuje i może dlatego mam luz.Poza tym to przecież na dzielnicy wszyscy się znają i jak są już spięcia to któraś ze stron zawiniła-ot tak jeszcze nikt nie dostał.Kibice to odrębny temat-proponuję zaopatrzyć się w gaz,paralizator i trenować...sprinty,to zawsze pomaga!

Nie czytałem wszytekiego ale się wypowiem...
    Zginęli ludzie.... ale tak czy siek odnoszę się z pogardą do fanatyków religijnych, ludzi dążących do władzy itp. Niech się powybijają i będzie spokój. Niestety za "wojną Blaira i jego kumpla Busha" stoją też i giną niewinni ludzie. To przykre... ale coż. Człowiek to ciut zbyt chaotyczne zwierzę...

Makaronom sie poprzestawiało?

http://wiadomosci.onet.pl/1129443,12,item.html hee bo jak ja to przeczytałem to zgupiałem Większej głupoty to chyba nawet u nas nie wymyślili

Uprawnienia umieszczania postów