Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Londyn - zamachy

Re: Londyn - zamachy

sorka za powtórke. klikło mi sie za dużo razy

Posłuchajta sobie płyty "rock against bush" - świetna sprawa,a w szczególności Anti-Flag ze swoim "school of assassins".

A tak apropo zamachów to po prostu przegięcie,ja tego nie bede komentowal...
    MAKE PEACE-->NOT WAR!

Generalnie wszystko toczy sie wokol fanatyzmu...
    Zarowno niektorzy Muzulmanie, Zydzi, Francuzi, Eskimosi maja ostro nasrane w swoich rasistowskich lbach... Ba.. i wsrod Polakow wielu by sie takich niestety trafilo...jak i niestety w kazdym narodzie.. Jednak dopoki jest to kontrolowane, dopoty mozna mowic o jakiejs stabilizacji... Kiedy "terrorysci" maja malo do powiedzenia..
    A co do paktu Polsko-Buszowskiego, to: pewien general dawno temu powiedzial (i to chyba dosc czesto sprawdzajace sie powiedzenie)... mianowicie: "Polak to pierwszy partner do broni, zawsze stanie przed szykiem, ale ostatni do interesow".

Szkoda, ze do teraz nie zauwazylismy stosunku seksualnego, jaki od tylu odbyla z nami Ameryka...

No mnie sie wydaje ,ze powod jest w tym wszystkim jak najmniej istotny - zgineli ludzie i ktos dopuscil sie bestialskiego mordu !!! Nie wazne czy sadzono jakiegos islamiste czy zupa byla za slona...Jesli chodzi o Irak to powinnismy te sprawe olac cieplym sikiem, tak jak olano nas gdy Hitler napadal na Polske !!!! Irak to nie jest i nie byla nasza sprawa,a wojsko pojechalo bo sie naszym sejmowym "madrym glowa" wydawalo ze beda z tego cholera wie jakie kokosy,a tu zonk :] Nie jestem za ekstardycja czy jakimikolwiek przesladowaniami muzulmanow,bo w kazdym narodzie znajda sie czarne owce.Jesli chodzi o wspolczucie to jest ono przeze mnie okazywane,ale nie koniecznie musi to byc post na forum i wspolczucie "na pokaz", a najgorsze jest to ,ze nie wiem jak bym wspolczul to i tak ofiarom zycia to nie zwroci :] Podobnie jak Dark jestem zly,jestem zly bo wszelkiej masci fanatykow nienawidze i niestety nic nie poradze,ze w terroryzmie bryluja nacje przez Ciebie wymienione,ktore niestety dosc czesto dopuszczaja sie takich czynow.

Lizard13 nie wiem jak jest w każdym mieście naszego kraju ale wiem jak jest w Lublinie:studenci,uchodzcy i turysci z krajow typu alestyna są nieustannie inwigilowani i teoretycznie nic nie są w stanie zrobić ale...Przeciez Ci,którzy się nimi zajmują mogliby w tym czasie robic cos innego! Zgadzam sie z tym,że fanatyzm nie ma swojej nacji-w kazdym narodzie znajdzie sie glupek a przewaga terrorystow polega na tym,że dzialają z zaskoczenia-niby zagrozenia nie ma a nagle taka akcja z metrem...
    Nie spodobało mi się jedno-w TV podali,że Papież modli się za ofiary i powiedział,że to atak wymierzony w chrześcijan-do wojny na tle religijnym niewiele potrzeba a Papiez powinien jednak nie zaostrzac sytuacji.Ja zostalem zbesztany za zdanie o wydaleniu podejrzanych typow-ciekaw jestem,kto potepi Papieża...
    C o do tego,ze nas amerykanie wywalili to powiem tak-u nas na lubelszczyznie inwestycje amerykanskie są,dzieki nim WSK funkcjonuje

zgadzam sie zniektórymi o dnośnie busza itd. on poprostu chce nam pokazać ze jak nie bedziemy się angażować w wojne w iraku to będą zamach moge dać głowe że teraz te państwa które niewysłały żołnierzy do iraku to część wyśle a busz bedzie "dobrymojcem:a ja też się martwie bo kuzynka tam pracuje;/(ale jej nic nie jest dzwoniłem

Rickson napisał(a):

> C o do tego,ze nas amerykanie wywalili to powiem tak-u nas na
    > lubelszczyznie inwestycje amerykanskie są,dzieki nim WSK
    > funkcjonuje

Jesli dla Ciebie inwestycje w WSK przy tym jak stoi dolar do zlotowki uwazasz za wielkie inwestycje to gratuluje poczucia humoru :]Maja z nas tania sile robocza i tyle,to co inwestuja pewnie zwraca sie z nawiazka !!! Popatrz z innej strony - ile oni maja ropy za friko !!! No tak my ropy nie mamy, ale WSK funkcjonuje...

Rickson napisał(a):

> Lizard13 nie wiem jak jest w każdym mieście naszego kraju ale
    > wiem jak jest w Lublinie:studenci,uchodzcy i turysci z krajow
    > typu alestyna są nieustannie inwigilowani i teoretycznie nic
    > nie są w stanie zrobić

jak tak dobże wam idzie ta inwigilacja to może dresiaży byście po inwigilowali. może by dzieki temu tyle ludzi nie ginelo w glupich zamieszkach.

ps. zaznaczam że nie chodzilo mi o to ze każdy kto dres nosi jest mordercom. to jest tylko przyklad.

Na dobrą sprawę to powinno się wielu delikwentów inwigilować alenie można ot tak sobie bo ktoś jest dresem-musi zaistnieć uzasadnione niebezpieczeństwo.A poza tym to jak sobie wyobrażasz inwigilację tejże grupy?Przecież to jest tak wielu ludzi,że na jednego oficera operacyjnego przypadałoby kilkudziesięciu,jesli nie wiecej dresów.I lizard jeszcze jedna uwaga-dajesz mi wskazowki a sam nawet pisać poprawnie nie umiesz po polsku.Samael to normalne,że amerykanom musi się to opłacać-przecież ot tak by sobie nie dokładali do Polski,to chyba zrozumiałe.My dostajemy broń,samochody itd o ktorych do tej pory moglismy sobie pomarzyc-no ale najlepiej to sobie ponarzekać-to takie polskie...

Rickson napisał(a):

.Samael to normalne,że amerykanom musi się to
    > opłacać-przecież ot tak by sobie nie dokładali do Polski,to
    > chyba zrozumiałe.My dostajemy broń,samochody itd o ktorych do
    > tej pory moglismy sobie pomarzyc-no ale najlepiej to sobie
    > ponarzekać-to takie polskie...

Wcale nie narzekam tylko stwierdzam fakt ze wydymano nas bez mydla,a to jest zasadnicza roznica ;]. Mowi sie ,ze lepszy wrobel w garsci, niz golab na dachu tyle ,ze ten nasz wrobelek w istocie jest kolibrem :].Jesli Ty tego nie zauwazasz badz nie chcesz zauwazyc to Twoja sprawa i z Twojego punktu widzenia wyprowadzac Cie nie zamierzam.Co do darowizn ktore wymieniles to chyba cos Ci sie pomylilo,bo ostatnio jakies sprzety darowala nam Europa ,a nie Wielki Brat.Jesli dla CIebie F-16 za kilka milionow dolcow jest darowizna to znow gratuluje poczucia humoru.Nie wiem czy mi sie dobrze kojarzy ,ale ten Twoj WSK chyba jest finansowany wlasnie w zwiazku z tymi samolotami,a nie za to ,ze pomagamy USA w Iraku...

Uprawnienia umieszczania postów