-
Re: Londyn - zamachy
kiedyś w gazecie pisali że jeżeli chodzi i zamachy terrostystyczne z Alkajdy (czy jak tosię pisze) to Polska na 100...ileś tam państw jest na 9 miejscu pod względem zagrożenia.
czy nawet bliżej niż 9 miejsce. wiem że chooooooolernie blisko. a jak widać z u perspektywy czasu - odstępy czasowe między atakami nie są takie duże. aż strach pomysleć kiedy nadejdzie pora na polske - za rok ?! za 10 miesięcy ?! za pół roku ?! za ... ?!
-
cage napisali tak chyba zeby nas dowartościować :-)
-
żaden madafaka nie podskoczy do Polaka
-
dobra... wszystko
tylko nie wódke!!!
-
Dark Raptor napisał(a):
> Jak ktoś jeszcze nie wie, oglądajcie wiadomości. Znowu się
> zaczęło... ciekawe kiedy do tego dojdzie u nas.
> Istnieje ryzyko, że powtórzy się sytuacja z 11 marca zeszłego
> roku w Madrycie. Jestem zły!
>
To jest po prostu straszne !!! Ja nie rozumiem jak mozna wejsc obladowanym C4 czy innym gownem i sie po prostu wysadzic zabijajac niewinnych ludzi !!?? Zastanawiam sie w imie czego ??!! Allacha ??!! Przeciez to jest jakies chore !! Ja mam nadzieje ,ze nas nie dotknie taka tragedia...Zastanawiam sie po kiego grzyba poslano naszych zolnierzy o Iraku ??!! Podlizalismy sie Wielkiemu Bratu,ktory nas wydymal bez mydla !! Mialy byc kontrakty i inne "gwiazdki z nieba",a poki co to gina nasi rodacy i mamy wielkie g....Jesli by mailo cos pierdyknac to jak najblizej Wiejskiej - wtedy moze by sie opamietali...
-
No i jak zwykle-zamiast wspólczucia i solidarności w waszych wypowiedziach najczęstszy zarzut to,że to Bush wszystko zrobił-no przeginacie i to bardzo.Co do tych teorii o tym,że sami sobie pentagon wysadzili-byla tez inna:że sprawcami atakow terrorystycznych są przybysze z kosmosu-rownie prawdopodobna co ta pierwsza.Kolejny zarzut-to,że Polska jest w Iraku-spoko,to jest jakis argument.Ale ten dzisiejszy zamach,gdybyscie uwaznie sluchali TV a nie serwowali tu ludziom swoje glupawe teorie,prawdopodobnie związany jest z procesem muzulmanskiego przywodcy oskarzonemu w Anglii.Jeżeli tak nie jest,to mam kolejną teorię-polacy zadeklarowali,że do końca roku opuszczą Irak-koalicja antyterrorystyczna się wykruszyła i chcą zastraszyć kolejne panstwo-tym razem Anglię.Na szczescie to narod ktory trudno przestraszyc i jedyne czego sie mogą terrorysci spodziewac to zintensyfikowanie akcji pacyfikujących terrorystów.A czy u nas to możliwe?Możliwe,jest u nas wielu Arabów,Palestyńczyków-wydalić ich z kraju i będziemy spali spokojnie-no oprócz naszych rodzimych oprawcow ktorzy zabijają codziennie iles tam osób ale z tymi to sobie nie poradzi chyba nikt.Wiec apeluje o spokoj,nie panikujmy bo to nic nie da,nie szerzmy glupiutkich teorii spiskowych bo się sami osmieszamy
-
Rickson napisał(a):
.A czy u nas to możliwe?Możliwe,jest u nas wielu
> Arabów,Palestyńczyków-wydalić ich z kraju i będziemy spali
> spokojnie
nie wszyscy palestyńczycy i arabowie to mordercy. może ciebie wydalimy z kraju to będziemy spać spokojnie
-
No na szczęście to niewiele możesz,jesteś jeszcze za młody i niektórych rzeczy nie rozumiesz...Oczywiście,że nie każdy arab jest mordercą-ale wszystkich powinno się inwigilować dla naszego bezpieczeństwa-ja akurat pracuję w "firmie" która zapewnia bezpieczeństwo takim jak Ty i to ja się narażam a nie Ty-więc proszę,zastanów się troszkę i przemyśl to co napisałem-wiem sporo o sytuacji naszego kraju pod względem zagrożenia terrorystycznego i stwierdzam,że nie ma powodów do paniki-oczywiście każdy z Was może uczestniczyć w obronie obywateli naszego kraju przed terrorystami-gdy cos zauwazycie niepokojącego wezwac policje-tylko tyle a moze az tyle
-
z jednej strony muwisz że zagrozenia nie ma. a z drugiej muwisz ze z powodu ZAGROŻENIA z ich trzeba ich z kraju wywalić. zdecyduj sie czy jest zagrożenie czy go niema.
-
z jednej strony muwisz że zagrozenia nie ma. a z drugiej muwisz ze z powodu ZAGROŻENIA z ich trzeba ich z kraju wywalić. zdecyduj sie czy jest zagrożenie czy go niema.
Uprawnienia umieszczania postów