Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Londyn - zamachy

Mieszany widok

Dark Raptor
    Guest

Londyn - zamachy

Jak ktoś jeszcze nie wie, oglądajcie wiadomości. Znowu się zaczęło... ciekawe kiedy do tego dojdzie u nas.
    Istnieje ryzyko, że powtórzy się sytuacja z 11 marca zeszłego roku w Madrycie. Jestem zły!

Re: Londyn - zamachy

Mam nadzieje ze to sie u nas nie zdarzy, chociaz ryzyko jest rzeczywiscie duze.

Masakra... A ja w sierpniu mam tam jechac :/

jestem przekonany że w końcu to dojdzie do nas. Madryt, Londyn później pewnie Rzym, Paryż aż w końcu Warszawa bo Kwaśniewskiemu sie zachciało z Bushem Bratać.

spoko, spoko bush ma nad tym kontrole nie bój sie

Moj szef jest w Londynie... :/

Przecierz to wszystko Bush robi. Ostatnio był post o tym pentagonie co sami sobie zniszczyli żeby miec skąd brać rope za darmo. Teraz on bierze się za Europę, i oczywiście okaże sie Wielkim Ojcem po zamachach. Wszystcy pójdą za jego głosem i Europa po kilkudziesięciu latach może być jego:P Może troche napisałęm tak prosto ale coś takiego może być

Louis Cypherr
    Guest

A co się stało? Bo ostatnio jestem cały czas zajęty i nie oglądam TV/nie czytam gazet...

Jeśli chodzi o Polskę, to mam dziwne wrażenie, nasi politycy bedą zaszczyceni, jeśli ktoś uderzy na nasz kraj. Będą wtedy mogli się jeszcze bardziej zsolidaryzować z agresywnym człowiekiem z buszu i powiedzieć got bles amerika, albowiem będą wiedzieli z autopsji, co "amerika" przeżywała 11.IX. :|

Niestety - zamiast się wycofać z honorem dopóki mogą to zrobić bez ofiar w naszej ludności cywilnej, podążają ślepo za alkoholikiem z teksasu licząc na to, że ten może nie pomyli naszego kraju z Albanią podczas kolejnego swojego wystąpienia.

w nas nietrzeba uderzać ... budynki sami się sypią i zabijają ludzi... szkoda materiałów na bomby...

tak mozliwe .zatruja pewnie polska wodke

Uprawnienia umieszczania postów