-
Londyn - zamachy
Jak ktoś jeszcze nie wie, oglądajcie wiadomości. Znowu się zaczęło... ciekawe kiedy do tego dojdzie u nas.
Istnieje ryzyko, że powtórzy się sytuacja z 11 marca zeszłego roku w Madrycie. Jestem zły!
-
Re: Londyn - zamachy
Mam nadzieje ze to sie u nas nie zdarzy, chociaz ryzyko jest rzeczywiscie duze.
-
Masakra... A ja w sierpniu mam tam jechac :/
-
jestem przekonany że w końcu to dojdzie do nas. Madryt, Londyn później pewnie Rzym, Paryż aż w końcu Warszawa bo Kwaśniewskiemu sie zachciało z Bushem Bratać.
-
spoko, spoko bush ma nad tym kontrole nie bój sie
-
Moj szef jest w Londynie... :/
-
Przecierz to wszystko Bush robi. Ostatnio był post o tym pentagonie co sami sobie zniszczyli żeby miec skąd brać rope za darmo. Teraz on bierze się za Europę, i oczywiście okaże sie Wielkim Ojcem po zamachach. Wszystcy pójdą za jego głosem i Europa po kilkudziesięciu latach może być jego:P Może troche napisałęm tak prosto ale coś takiego może być
-
A co się stało? Bo ostatnio jestem cały czas zajęty i nie oglądam TV/nie czytam gazet...
Jeśli chodzi o Polskę, to mam dziwne wrażenie, nasi politycy bedą zaszczyceni, jeśli ktoś uderzy na nasz kraj. Będą wtedy mogli się jeszcze bardziej zsolidaryzować z agresywnym człowiekiem z buszu i powiedzieć got bles amerika, albowiem będą wiedzieli z autopsji, co "amerika" przeżywała 11.IX. :|
Niestety - zamiast się wycofać z honorem dopóki mogą to zrobić bez ofiar w naszej ludności cywilnej, podążają ślepo za alkoholikiem z teksasu licząc na to, że ten może nie pomyli naszego kraju z Albanią podczas kolejnego swojego wystąpienia.
-
w nas nietrzeba uderzać ... budynki sami się sypią i zabijają ludzi... szkoda materiałów na bomby...
-
tak mozliwe .zatruja pewnie polska wodke
Uprawnienia umieszczania postów