Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: JEDZIE KTOS NA METAL HAMMER ?

baryla
    Guest

JEDZIE KTOS NA METAL HAMMER ?

No wlasnie jestem ciekawy czy jedziecie na koncert METAL HAMMMER ktory odbedzie sie 31.08.2005 r. w katowickim spodku heh ja chyba sie przejade ... bo na LACUNE COIL musze jechac ... chociaz KORN tez d(-_-)b ... tylko te bilety ... skad na to kase brac :-(

Re: JEDZIE KTOS NA METAL HAMMER ?

Ja własnie mam dylemat czy iśc na KoRn,lacuna coil,opeth czy jechac do Poznania na Dream Theater.
    Ale chyba jednak pojade na DT

baryla
    Guest

Ja na lucune coil musze sie przejsc jesli tylko $$ bede mial to jade :-) do SPODKA

Hmmm fajno...Opeth razem z Kornem no ,no - co sie pororbilo :/ :|

u..fan lacuny to super ze nie jestem tu sama jade oczywiscie,a skąd $ nie wiem jak ty ale ja stosując miesięczną abstynencje bede miała kase na bilet moze tez sobie czegos odmów w czas wakacyjny

no13
    Guest

ja planuje sobie pojechac, chociaz jeszcze duzo czasu i duzo moze sie zmienic, jak ktos bedzie jechal z lodzkiego to niech mi da znac, chetnie bym sie podczepil

Dajcie jakiś link do tego koncertu ! Po ile bilet? Musze pojechać !

persea napisał(a):

> u..fan lacuny

Kto ja ?? W zyciu!!! Jedyny zespol,ktorego z ww sluchalem i darze szacunkiem to Opeth.Dresy w dredach mnie juz nie kreca niestety :]

A dupa nie pojade... ostatni dzień wakacji i nadodatek nastepnego dnia do szkoły..;/

Uprawnienia umieszczania postów