Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Mazenia

Re: Mazenia

dwa miliardy funtów

3 miliardy funtów, aparacik (dla wtajemniczonych) Łomo Colorsplash i nowe wypasione terrarium dla mojego Agama Ze zwierzaków chciałabym ponownie mieć kumaki dalekowschodnie, ale będe musiała się wyprowadzić i nowe bydlaki nie wchodzą w grę A tak to wszystkie swoje terrarystyczne marzenia już spełniłam :] No, i chciałabym rozmnożyć swoje tilikwy, co chyba niedługo nastąpi.

Chciałbym mieć ogromny dom w ktorym miałym palno terrari z kazdym gatunkiem modliszek noi patykow, straszykow. A takie marzenie poza terarystyczne to chciałbym otworzyc jakis park wodny albo w ogole jakis park rozrywki z najwiekszym roller casterem (zapomnialem jak sie pisze :P) noi oczywiscie poleciec w kosmos.... byc naslawniejszym czlowiekiem na ziemi i byc OBRZYDLIWIE BOGATYM.....!!!!!
    hehe... noi chyba to wszystko..heh

cyclosternum
    Guest

mi sie marzy cis takiego a oprócz tego to wyjazd z tego kraju do Nowej Zelandi,zdrówko,p.metalka,fajne tatoo,...

cyclosternum
    Guest

baryla
    Guest

heh ... ja marzen mam pelno :-) ... zwiazane z terrarystyka to chcialbym wyjechac do lasow deszczowych i tam troche poobderwowac przyrode :-) wiem ze to nie jest przyjemne poniewaz czytalem pare dziennikow z owych wypraw i bylo tam o roznych pasozytach wlazacych w skore :-P ale i tak bym tam sie wybral.

a nie zwiazane z terrarystyka to chcialbym w przyszlosci zostac archeologiem i pracowac np. dla NATIONAL GEOGRAPHIC albo dla DISCOVERY :-P

ale to sa niestety jedynie marzenia :-)

MaueR
    Guest

Sorki Za błedy :/

a moje marzenie (jesli chodzi o wyjazd) to do nowej zelandi zobaczyc Hatterie

nie zwiazane z terarystyką: Kasa,Kasa,Kasa..........

wyjechać gdzieś na jakieś zadupie i łapać węże i jad pobierać hyhyhy ]:-> łapać krokodyle i inne takie... gdzieś w srodku dzungli ze zwierzetami ahh...
    wielka hodowla gadów i całej reszty, rozmnozyc to czego nikt wcześniej nie mógł prowadzić badania we własnym labolatorium i zostać sławnym biologiem
    chyba tyle....
    no i nie mieć co z pieniedzmi robić i z tego wsyztskiego podcierać sie banknotami...

a najblizsze marzenie do spelnienia.... skonczyc to durne LO...

Re: Marzenia

w kolejności
    1. Harem gekonów lamparcich (to już za parę miesięcy będzie)
    2. Smithi - rodzice się nie chcą zgodzić
    3. Haremik agam brodatych
    4. Legwan zielony

Re: Marzenia

Skrzynka dobrego piwa ;-)

Uprawnienia umieszczania postów