Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Mazenia

MaueR
    Guest

Mazenia

Jakie macie terarystyczne mzenia? Mnie się mazy zolw sepi albo jaszczurowaty a z pajaczkow Lividium:] ehhh.....

Re: Marzenia

Błagam, jak macie problemy z ortografią zajrzyjcie do słownika lub piszcie w Wordzie i sprawdzajcie tekst zanim skopiujecie na forum. Byk w tytule wygląda wyjątkowo strasznie.

wh6fxe
    Guest

Re: Marzenia

Co do ortografi to szkoda mowic patrzac na caloksztalt forumowiczow:]
    Co do tematu to tez szkoda mowic ... za duzo tego:]

cage
    Guest

Re: Mazenia

ja mam takie marzenie nie bardzo związane z terrarystyką ale chciałbym być takim nałkowcem gdzieś w NASA czy cholera gdzie wie i badać jakieś ciała obce typu jakies obce stworzenia z innych planet które złapali amerykanie a nigdy się nie przyznali do tego że je posiadają.

a jeżeli chodzi o jakieś marzenie terrarystyczne to chciałbym wyjechać na jakieś 6 miesięcy w jakies tropiki lub puszcze i życ dziko w naturze, badać gatunki ptaszników, lub odkryć jakiś nowy gatunek ;D

a kiedyś bardzo pragnąłem być architektem - do dziś tego pragnę bo jest całkiem do osiągnięcia, tylko ze nie poszedłem na mat-fiz :/ ale zato jestem na kierunku z matematyką i rozszerzoną fizyką też ;D

Ja marze o jakims zaje*****m rowerku do skakania i żeby mi go nikt nie zapierniczyl bo juz jednego rowerka sie pozbylem i zbieram na nowy (

A terrarystycznie chciałbym mieć najpierw.. ogroooomny pokój na same terraria i w nim mieć pełno ptaszników jaszczórek żółwii itd

hehe ja mam pare mażeń 1 aby rodzice się na wszystkie stwory zgadzali a
    2 abym wygrał w totku lub gdzie indziej ładną sumke na zwierzaki
    mojego taty kolega jest gdzieć w afryce na tropikach to mówi że tak kameleonów pełno jest ze jak wychodzi z namiotu to łaża po namiocie i też modliszki,gekony szkoda że mnie tam niema;/też chciałbym pojechać

Ja chcę geki lamparcie i rzekotki żabie !!!! Od dziecinstwa marzę o tym aby pojechać do Ameryki Południowej: życie z tubylcami, spływ Amazonką (to wszystko przez czytanie serii Szklarskiego o "Tomku..." Również chciałbym zyć w dziekij Australii z dala od Sydney. No i byc znanym badaczem/ naukowcem. Obserwować modliski w naturalnym środowisku ! ahhh

para python boeleni, para aspidites melanocephalus i 1.2 morelia spilota spliota.

Corucia zebrata, Chlamydosaurus kingii i pewno wiele innych

miliard funtow

Uprawnienia umieszczania postów