-
Mazenia
Jakie macie terarystyczne mzenia? Mnie się mazy zolw sepi albo jaszczurowaty a z pajaczkow Lividium:] ehhh.....
-
Re: Marzenia
Błagam, jak macie problemy z ortografią zajrzyjcie do słownika lub piszcie w Wordzie i sprawdzajcie tekst zanim skopiujecie na forum. Byk w tytule wygląda wyjątkowo strasznie.
-
Re: Marzenia
Co do ortografi to szkoda mowic patrzac na caloksztalt forumowiczow:]
Co do tematu to tez szkoda mowic ... za duzo tego:]
-
Re: Mazenia
ja mam takie marzenie nie bardzo związane z terrarystyką ale chciałbym być takim nałkowcem gdzieś w NASA czy cholera gdzie wie i badać jakieś ciała obce typu jakies obce stworzenia z innych planet które złapali amerykanie a nigdy się nie przyznali do tego że je posiadają.
a jeżeli chodzi o jakieś marzenie terrarystyczne to chciałbym wyjechać na jakieś 6 miesięcy w jakies tropiki lub puszcze i życ dziko w naturze, badać gatunki ptaszników, lub odkryć jakiś nowy gatunek ;D
a kiedyś bardzo pragnąłem być architektem - do dziś tego pragnę bo jest całkiem do osiągnięcia, tylko ze nie poszedłem na mat-fiz :/ ale zato jestem na kierunku z matematyką i rozszerzoną fizyką też ;D
-
Ja marze o jakims zaje*****m rowerku do skakania i żeby mi go nikt nie zapierniczyl bo juz jednego rowerka sie pozbylem i zbieram na nowy (
A terrarystycznie chciałbym mieć najpierw.. ogroooomny pokój na same terraria i w nim mieć pełno ptaszników jaszczórek żółwii itd
-
-
Ja chcę geki lamparcie i rzekotki żabie !!!! Od dziecinstwa marzę o tym aby pojechać do Ameryki Południowej: życie z tubylcami, spływ Amazonką (to wszystko przez czytanie serii Szklarskiego o "Tomku..." Również chciałbym zyć w dziekij Australii z dala od Sydney. No i byc znanym badaczem/ naukowcem. Obserwować modliski w naturalnym środowisku ! ahhh
-
para python boeleni, para aspidites melanocephalus i 1.2 morelia spilota spliota.
-
Corucia zebrata, Chlamydosaurus kingii i pewno wiele innych
-
Uprawnienia umieszczania postów