-
Jak spędzić tanio wakacje nad morzem?
Tanio znaczy 20 zł za dobę od osoby. W terminie 18 - 30 lipiec. Pokój dwuosobowy (mile widziana ciepła woda, łazienka może być na zewnątrz . Blisko do morza i żeby okolica nie była droga.
-
Re: Jak spędzić tanio wakacje nad morzem?
jechać na pole namiotowe lub rozbić się dziko ;D
ja np jade na mazury pod namiot w sierpniu i gitarra ;D
a teraz w lipcu wyjeżdzam w sobote i jade na spływ kajakowy pomachać łapcajami ;P
w ogóle miło cię zobaczyć na forum rafał - byliśmy na giełdzie gdybyś nie pamietał ;D
-
jeśli grasz na gitrze, ktoś śpiewa, a trzecia osoba "sępi" to możesz się w niezłych warunkach otrzymywać:]
-
heh przypomniałes mi FOX temat o zbieraniu hajsu na ulicy poprzez występy np muzyczne. właśnie planujemy grać w czewie i na mazurach za kase. kumpel gra ja tak lubie śpieewać i tańczyć, weźmiemy jeszcze kogoś i do roboty ;D
juz się niemoge doczekac jak w sierpniu pojade z tymi kumplami pod namioty ;D
tylko za co :/ ale jakoś to będzie ;D
-
-
chyba moRZa ... sorry ze sie czepiam ale takie bledy mnie raza !! :-P
-
wynając domek 5/6osobowy i wiecej i mieszkac w nim w 20/25osób napewno wyjdzie po 20zł na dobe albo nawet daniej
lub namiot,gitara i spiew na dziko na plaży ahhh...
-
Jakbyś na plaży zaczął grać to by ci dali kilka monet ale po to żebyś sie wyniósł z tamtąd
-
-
Ja tam w Gdyni mieszkam i powiem Ci, że tam ludzi którzy wynajmują mieszkania jest w pizdu i nienajdrożej Tak od 25-50 za doba leci zwykle, jeszcze zalezy od miejsca.
Uprawnienia umieszczania postów