-
Re: Rower - wyczynowy
Nie wkładaj wszystkich Suntourów do jednego worka. Mam od roku SR Suntorur XPD D-RL teoretycznie 80mm skoku, po mimimalnej przeróbce ma 100mm i mimo, że ważę dość sporo, to do dziś nawet luzów nie złapał. Wiadomo, to nie to co Manitou, czy inny RockShox, ale za ta kasę, to masz miodny amor. Tyle, że cięzko go kupić. Nawet używki.
-
obcy pochwal sie co ty masz :] :P skoro twierdzisz ze drag jest taki zły? w tej cenie to jest zajebista ramka, nie wszystkich stac na da bomba czy nortshore.....
-
OO w koncu ktos jest taki jak ja - ja jezdze na rowerze - bardziej trial a mianowicie street rowerowy - nie jezdze na leader foxsie ,ale dragstary sa zajefajne POlecam
-
fakt NS wymiata sam miałem kupic sobie streetlegala ale niestarczyłoby mi hajsu na amor :/
lockdown - nie bierz zadnego rst czy sauntora bo to mega gówno. zainwestuj lepiej w Judy z rock shoxa albo popytaj o jakies DJ I albo II albo III.
ja jeżdze od tego roku na dartmoore i nie mam prawa narzekac. spoko ramka. wygodna.
-
ja tez mykam street na bajku,ale dragstara odradzam - u mnie w jelonce połamało go full osób. Kup lepiej aganga,te nowe ramki co teraz wyszly sa extra.
-
Panowie, zrozumcie że mnie na rock shoxa nie stać z agangiem ;((((((((((((((((((
Moge mieć rame za max 450 zl i amor za 300 zł , bo nie wyjde na prostą z resztą rowera..
To napiszcie czy mam wybrac Dartmoora czy Dragstara , bo ja nawet bym zwyklej ramy nie złamał raczej a co dopiero draga np. bo sie ucze dopiero.. Najwyżej kupie se RST omege i bede smigal , zdupi sie to sie uzbiera na lepszy nowy Bez paniki ;d
-
to bierz co chcesz. ja mam dartmoora i będe ci go polecał a kto ma draga będzie ci polecał draga.
obydwie ramy są dobre wg mnie.
a amor potem mozesz zmienic. u mnie i nie tylko pewnie w czewie jest tak ze jak sie łamie amor po kilkaset zł to sie jeździ na widelcu za 30zł a potem się kupuje amor za 1.500 ;D - np Dirt Jumpera III 130mm'04 ;D
-
No tak Jeszcze pogadam z ludzmi kto ma draga a kto dartmoora.. Ej cage ale ten dartmoor ma takie pełne rury czy czuć w nich pusto ? bo Point ma pusto a drag ma moze trosze cieńsze rury ale są pełne i masywne..
-
drag dodatkowo jest powlekany od środka czymś usztywniających takim złotym może miedź.
w dartmoorze tego niema i dlatego chyba jest lżejszy bo waży tylko 2150g.
zresztą o dartmoorze nic ciekawego i konkretnego nie usłyszysz bo ta firma wyszła dopiero w tym roku
Uprawnienia umieszczania postów