Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Rower - wyczynowy

Mieszany widok

Rower - wyczynowy

Czy ktoś jeździ na rowerze wyczynowo? (np. trial , downhill itp.)
    I czy ma ktoś może rame Leader Fox Dragstar ? Bo nie wiem czy opłaca się ją kupić , a chciałem zacząć jezdzic wyczynowo

Re: Rower - wyczynowy

na ramie leader fox pojeźsisz wyczynowo.... przez tydzień

cage
    Guest

obcy - leader fox dla początkujacych wcale nie jest taki zły.
    spokojnie mozesz go kupic. ale na chwile obecną to wolałbym na twoim miejscu uzbierac więcej kasy i kupic jakiegos aganga, albo dartmoora.
    i nie kupuj na amor RST bo to mega gówno, kup chociaż JUDY.

ja jeżdze na ramie dartmoora 13' z bomberem Dirt Jumperem III - 130mm'04
    i jestem zadowolony.

cyclosternum
    Guest

napewno ni kupuj suntor duro ani nic z suntor-a najlepiej to kup bombera jesli cie stac
    co do ramy to możesz kupic bez wachania drakstara rama jak na swoją cene jest zajeb... napewno ni kupuj coocajn(czy jak to sie tam pisze),amstafa(duncon-a połamałem to w 2 miechy) możesz jeszcze kupic pitbula jest w miare dobry
    ja na rowerku bawie sie juz 5lat i mój sprzęt to dabomb crt8r a amora narazie nie mama po połamałem (rst omega sl poszła w 3/4miechy niestety fundusze mi nie pozwalaja na nic lepszego ;/)

A Darmoor jest lepszy czy gorszy od draga ? Bo chciałem sobie kupić Dragstara z RST GILA T5 lub Omega SD , ale jeszcze zobacze..
    U mnie dragstar kosztuje tyle co dartmoor więc bez różnicy Tylko doradzić..
    Bo moge złożyć rower max z 1400 zł ;/ Doradzcie cos , ale za 1350 bym juz nie chcial wyjeżdzac bo starzy nie dają tyle kasy..

Sory za 2 post , ale jeśli chodzi o tego darmoora to jest ten ? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56228081

Aha, i niektórzy mówią że Dartmoor jest taki jak point i niby ma puste rury czy coś :/ To prawda wogóle , i czemu Dragstar jest gorszy bo wiem narazie tylko tyle że ma słabą geometrię.

cyclosternum
    Guest

drakstara i omege bo gila ma blokade skoku która nie jest ci potżebna i przestanie ci działac po tygodniu ;/ co to do dormoor to widziałem raz i drag wygląda lepiej i słyszałem o tylko jednym połamanym :P

Bo mi kolega co ma pointa i gile tl poradził żebym sobie wziął Dartmoora i Omege lub Suntora XCP 75 bodajze.. I mówił że Drag jest troche za długi.. To już nie wiem ;D

cyclosternum
    Guest

tak to jest ten w sumie robisz jak chcesz ale ja ci radze draga jest lepszy napewno
    point to gówno i na to nawet nie patrz

Mój kolega z bloku jeździ od paru miesięcy na Dragstarze srebrnym 16" i nie narzeka , a nawet mówi że dobry jest dla niego.. Mi sie wydaje , że ja bym nawet pointa nie złamał , ale za podobne pieniądze wole draga.. i jeżeli ktoś miał z tej nowej serii kolor matowy np. czarny , kameleon to niech powie czy dobrze sie trzyma taka rama bo wiem z doświadczenia ze lepszy rower "lakierowany" z których teraz jest srebrny biały i czerwony , i chyba czerwony wezne jeśli chodzi o te lakierowane..

Uprawnienia umieszczania postów