Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: dowcipy malo pluc nie zwymiotowalem

Re: dowcipy malo pluc nie zwymiotowalem

oj czlowieku poprostu szydze z ciebie bo dales kiedys post ,,ciekawi mnie kto jest skinheadem na tym forum"- cos w tym stylu . i byles w tym poscie dumnym skin headem i ze masz kolegow skinheaow juz niepamietasz ? ja k zastraszaales mieleckich terrarystow skinheadami ?? !!! CZLOWIEKU TO TY MI TU NIEWYJEZDZAJ JAKKICHS CWANIACKICH WYPRAWEK:/ i szydze teraz czlowieku z ciebie bo sie skinhead znalazl buhahaha skin head a w opisach pisze666 no to czlowieku zastanow sie co masz rozdwojenie jazni ? czy zglupiales juz do konca ? ty HODOWCA JADOWITYCH WEZY SIE TEZ ZNALAZL buahahha czlowieku ja moge miec nawet w profilu zdjecie kokainy lub lsd albo pistoletu i nitk mnie za to do wiezienia nie wlozy buahaha szydera z ciebie Murinus. chlopie ty sie sam afiszujesz jak ***** ze hodujesz jadowite weze ,wystarczy o;dac na policje twoj adres niech ci przetrzepia te trimki HA HA i mi tu niefifokuj dobrze ? pozdrawiam Tomcio

i jeszcze idiota Murinus w profilu masz napisane bialo na czarnym ze chodujesz jadowite weze ,,wypas" ,,jad" !! wez sie zstanow co ty robisz ?

patrzcie na to

http://www.yesalbum.com/v001/tomek_nie/murinus_haha.jpg

i ten czlowiek robi z sieibe inteligentnego hodowce :/ ZALOSNY SZPAN !

Erythroxylon_coca
    Guest

Tomek_Nie uwazaj bo on pisał kiedyś że byli na wycieczce i niebał sie nawet chodzić po lesie i pić alkocholu - murinus respect ! kiedy przyjezdzasz ze skinheadami do mielca? bo tutaj straszyles terrarystów przez gg,

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=38126&t=38126

jak już kiedyś napisałem - żałosne, żałosny murinus, żałosne jego posty...

Uwazajcie bo zawola wujka Romka zeby wam palcem pogrozil i was przegonil ))

Uprawnienia umieszczania postów