Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: dowcipy malo pluc nie zwymiotowalem

Mieszany widok

dowcipy malo pluc nie zwymiotowalem

Re: dowcipy malo pluc nie zwymiotowalem

ha ha ha czesc skinheadzie co ty wypisujesz za ,,666 The Number of the Beast'' ?buahahaha a dowcipy naprawde dobre ale ty jestes najlepszym dowcipem jeszczel pesyzm niz te ktore zamiesciles pozdrawiam

ironkapela
    Guest

Heh. Ale zes go podsumowal <rotfl>

hehehe powiem tyle ta fotka do ciebie pasuje tak bedizesz wygladal ja cie wsadza za glupote tomek_ nie buhahahahahahahahahahah poza tym nie jestem skinem tylko młodzież wszechpolska a to mala roznica nie inteligencie

Hhahaha lol naprawde nalezysz do Giertychjugend ?

ironkapela
    Guest

Jak dla mnie to mlodziez wszechpolska i skinheadzi to to samo, tylko ze mlodziez wszechpolska robil "legalne" zadymy

Dwa plakaty :>
    Dla tych, ktorzy nie wiedzieliby o co chodzi z drugim, jest ten pierwszy:

Wujek Sam

A tu- Wujek Romek (Człowiek Zwany Koniem :> )

saurus masz dobre poczucie chumoru to ci sie chwali zozsmieszyles mnie ;p

Nie no rotfl
    Wielki Inkwizytor Giertych <lol>
    .Jak te LPR dorwa sie do wladzy to ja zwijam sie z tego kraju...dosc sie naczytalem o III rzeszy i w Polsce bym tego nie chcial przerabiac :]

baryla
    Guest

Nie no ale serio Ty do mlodziezy wszechpolskiej nalezysz ? to sa te co tak homosow nie lubia ? no w sumie jesli chodzi o homosy to mi to jest obojetne niech se zyja jak chca dopoki dzieci nie moga miec ... ale wqrwia mnie to mlodziez wszechpolska (bez urazy) bo sie wszedzie cisna na zadymy ... ! A ponoc takie przekonania ma wlasnie GIERTYCHJUGEND. I probuje walczyc z metalami

Niskie basowe tony, połączone z niskimi odgłosami wywołanymi przez perkusję powodują szereg zmian w korze mózgowej oraz płynie rdzeniowo-kręgowym, który to odpowiedzialny jest za wydzielanie hormonów. Rezultatem jest rozregulowanie hormonów seksualnych, co powoduje impotencję oraz problemy z oddawaniem moczu. Obecnie trwają badania nad wpływem głosu wokalisty metalowego/rockowego na ciało słuchacza, dowiedziono już, że po pewnym czasie słuchający tego typu muzyki ma problemy z zachowaniem prawidłowej postawy ciała oraz (w szczególnych warunkach*) utratę kontroli nad układem wydalniczym.

Naukowcy mówiąc o "szczególnych warunkach", mieli na myśli koncerty oraz miejsca w których fale dźwiękowe przesiąknięte niskimi tonami gitar oraz specyficznym głosem wokalisty osiągają ponad 120 decybeli, w takich przypadkach fale dosłownie 'bombardują' ciało ofiary.

Uprawnienia umieszczania postów