Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Co czujecie do swoich zwierzat ?

Mieszany widok

Co czujecie do swoich zwierzat ?

Hey
    Chcial bym wiedziec czy czujecie cos do swoich podopiecznych czy myzlicie o hodowli i rozmnazaniu ? Ja kocham swoje gekony lamparcie / swierszcze i minimaczniki traktuje wylacznie na karmowke i hodowle / modliszki i patyczaki hodowle ktora lubie obserwowac i rozmnzac ;P

nie byl bym wstanie oddac/sprzedac moich gekonow do ktorych czuje...milosc :P

A wy co czujecie ?

Pozdrawiam

Moby_
    Guest

Re: Co czujecie do swoich zwierzat ?

milosc... oddalbym za nie zycie

cyclosternum
    Guest

nic są dlamnie obiektem obserwacji i napewno nie odał bym życia za nie :P

Ogromna miłośc , normalnie jak z telenoweli Brazylijskiej , chyba ze wolisz Wenezuelskie :-) Chyba wyjde na żabe rogatą ...

MIDO
    Guest

Ja bardzo lubie moje zwierzaki bo sa fajne

Ja też jeżeli kupuje nowe zwierze to się do niego przywiązuje Moze to niektórych dziwić , że mozna się przywiązać do patyczaków

Bez nich nie moglbym zyc...po prostu staly sie one jednym z elementow mojego zycia i bez nich nie wiem co by sie dzialo

Joanna J.
    Guest

Ostatnio mąż powiedział że lepiej się do żółwia odnoszę niż do niego. Może miłość to nie jest ale na pewno wielkie uczucie Zresztą żółwia znam dłużej niż mężą :))

nie powiem ze sa mi obojetne, ale pajaka bym nie zabrał ze sobą do łóżka :P

Mówiąc szczerze przed kupnem pierwszego zwierzaka było mi obojętne żeby mieć wogóle zwierze.. Po kupnie koszatniczki i po połowie roku jej życia (po pol roku zdechla) to nie umialem sobie wyobrazic życia bez zwierzęcia.. Tak więc chyba zostanie tak jak teraz jest żeby zawsze w domu było jakies zwierzątko.

Uprawnienia umieszczania postów