Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Cała prawda o metalach i wozicielach:P

cage
    Guest

Re: Cała prawda o metalach i wozicielach:P

a dlaczego mi żadna z tych stronek nie działa ?! huh ?!

cage
    Guest

o teraz działają - najlepsze są porady.

o tak nosze - niesmiertelnik, łańcuch, branzoletke, pierścienie i należe do gangu. a moi sąsiedzi nich dzwonią na policje bo u mnie na ulicy są biby bo nosze spodnie z tzw. "krokiem"

dobra mniejsza z tym, idzie sięuśmiać z pacanów.

Te pseudo artykułu to jakaś komedia :P

niestety mam 2 kuzynow metali ;((( i niestety wszystko to prawda.... artykuly nie klamią ;((

"Możliwe schorzenia...

Choroba Parkinsona - to od machania rękami na koncertach
    Choroba sieroca - to od ciągłego gibania się na wszystkie strony
    Znaczne zmniejszenie inteligenci i wolnej woli
    Wycięczenie i otępienie organizmu
    Dewiacje na tle seksualnym - zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm itp.
    Unikanie ciemności
    Stopniowe wyniszczanie układu limfatycznego i dokrewnego
    Wszystkie choroby są potwierdzone naukowo przez specjalistów w swoich dziedzinach w krajach takich jak Anglia, USA, Niemcy"

Nieźle nieźle. A tak wogóle to prawdziwy amerykański skejt słucha punku i rzadko chodzi w spodniach typu nie zdążyłem do klopa

" Jan Borysewicz
    Myslovitz
    Scorpions
    Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy
    Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii. "

A to też niezłe:"Nirvana - Lider K. Cobain (†27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo."

"posiadają oni różnego rodzaju łańcuchy, służą one najprawdopodobniej jako narzędzie zbroni (ubiegłej zimy w zachodniej polsce zginęło dwanaście osób uduszonych właśnie takim narzędziem. Po miesiącach intensywnej pracy funkcjonariuszy odneleziono sprawcę, który to przyznał się do przedstawionych mu zarzutów. Okrutnym mordercą okazał się tzw. metalowiec.)"

To już jest przegięcie pały.

Same true/necro satanistyczne zespoly :AC/DC - Anti Christ / Devil's Children* (Przeciwko Chrystusowi / Dzieci Diabła)(Bon Scott juz sie przewraca w grobie,Kurt Cobain z reszta tez :] ), Arka Satana,Avril Lavigne,Axel Rose,Blink 182 ,Evanescence ,Jan Borysewicz ,Kombajn do zbierania kur po wioskach (to juz chyba wyzsza black metalowa polka ) , Linkin Park ,Limp Bizkit ,Michael Jackson ,Myslovitz,Nirvana,Papa Roach, Sex Pistols ,Scorpions ,Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy,The Doors ,The Police ,The Rasmus ,Trubadurzy (taaaaa moja matka jest satanistka bo sluchala tego w mlodosci rotfl ) ,Turbo,Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii, Zalef (chyba wszyscy widzowie polsatu mieli omamy satanistyczne i dzieki nim wygral idola )

Nie wiem jaki byl zamysl autora piszacego ten artykul,ale na inteligenta raczej nie wyszedl.Sam nie wiem czy sie smiac czy plakac.Jak sie czyta takie cos to nie dziwota,ze sie ludzie dziwnie na mnie patrza,jak na potencjalnego morderce czy innego zboka :].Chlopaki z Darkthrone,Dimmu Borgir i reszta norweskiej sceny to pikusie przy szatanie Janku B czy Stingu.Z tego co wiem Sting angazuje sie w wiele projektow charytatywnych i pisanie o nim takich idiotyzmow jest co najmniej nie na miejscu.To samo tyczy sie tragicznej smierci K.Cobaina - niech zyje szczunek do zmarlych...Goraco pozdrawiam autora tego tekstu i polecam wizyte w PZP w swoim miescie - bo lista przypadlosci to chyba jego kompleksy i dolegliwosci i pewnie by sie zdziwil,ze slucham metalu jakies 14 lat i mi dalej "staje" :]

Kretschmer
    Guest

a ja myślę że to były jaja. To na strone oazy jeszcze wyglądało na 'prawdziwe' ale tutaj to ktoś sobie jaja robił

Heh ludzie ale artykuł mezo i narkotyki to tak samo jak on i hip-hop jak sie czyta to smaic sie chce i trzeba od nowa czytac ale glupoty :] . Moja siostra kiedys nosila pampersy moze ich uzywala inaczej heh :] ja niemam perkinsona :]

pelomen
    Guest

Ej tego sie wogóle nie da czytać, kto to takie głupoty pisze. GDzie jeden osiem L i mezo z narkotykami. Wogóle myśle że se kotś jaja zrobił. Smiać mi sie chce!! hahahaahhaahahahahahhahahahahahaha

wypas...powinni to w gazetach zamiescić....ide na cmentarz, bo chłopaki juz rozkopali kilka grobów na imprezke

Uprawnienia umieszczania postów