-
Re: CO MYŚLICIE O " LIVE 8 " ???
a czemu nie ma go w Polsce? No to dziś spędze sobote przed TV
-
hy mysle ze pomoc afryce napewno jest potrzebna ale taki koncert to tylko jednorazowa pomoc co tylko przedłuży cierpienia niektórych ludzi ;/
dlaczego??
ponieważ kupią im kupe żarcia i nic poza tym zjedzą i nadal będą głodni ;/
w afryce jest potrzebna długo trwała pomoc a nie jednorazowa
ale dobrze ze przynajmniej jest ktos kom chce sie cos takiego robic lepsza taka pomoc niż żadna
(sorka za mój pesymizm ale mam doła)
-
Aaaaa Linkini grają :d to se chyba posiedze
-
cyclosternum oni zgarną tyle kasy ze szok!!!! w samym londynie sprzedanych biletów bylo 200 tyś. wiec nie kazdy bilet był po ( w przeliczeniu na $) 200$ jeszcze tez zalezy w jakim sektoze to daje łącznie 40 mln dolarów. tych koncertów jest 10 co daje nam 400mln dolarów. JA mysle ze ta kase jakos zagospodaruja (kasy napewno bedzie wiecej)
-
jesli te pieniądze bedą za inwestowane w rozwój Afryki to sie zgodze ale jesli zrobią tak jak było za pierwego koncertu ze zbiorą kase kupią żarcie,zrzucą z samolotów i macie jedzcie to tak naprawde bedzie pomoc jednorazowa i zaraz znów będą głodni... ale czas pokaże jak bedzie
-
Tu chodzi o skasowanie długów afryki i państw 3 świata !!!
Bilety ?? przecież to jest na swierzym powietrzu i wydaje mi sie ze kazdy moze przyjść ...
-
Ja się wpisałem na ich stronę
-
ja też... coś zajebistego ... zrobić takie coś , największy koncert w histori świata ... ehhh ponad 160 wykonawców :-)
Po poand 6 godzinach czekania wkońcu sie doczekałem na LP tylko po co śpiewai zas z JAY-Z ...
-
No i juz po. Szkoda, ze tylko 4 utwory.
Jesli to cos trwalszego i faktycznie bedzie jakas trasa, to jesli tylko beda w Europie - jade :]
-
no ale za to jakie!!!!!
jak grali Breathe to mi sie łezka w oku zakręciła, szkoda ze nie zagrali Time
fajny był tez green day, szkoda tylko ze placebo nie pokazali
ps: chyba wszystkich rozwaliła shakira :PPP yeah gwóźć programu :PPPPP
Uprawnienia umieszczania postów