Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: CO MYŚLICIE O " LIVE 8 " ???

CO MYŚLICIE O " LIVE 8 " ???

No własnie co myslicie o tym widowisku Słyszałem opinie, ze jest to po to zeby sie wzbogacic. inni zaś twierdza, iz jest wspaniałe, że jedni ludzie pomagaja drugim... A co Wy o tym sądzicie??

Re: CO MYŚLICIE O " LIVE 8 " ???

celem tego widowiska będzie przekonanie Stanów Zjednoczonych oraz Europy do zaakceptowania historycznego planu podjęcia szeroko zakrojonej współpracy z rządami państw afrykańskich i pomocyw walce z AIDS, skrajną biedą i korupcją. Moim zdaniem to zorganizowanie tekiej wielkiej imprezy to wspaniały pomysł, szkoda tylko, ze moj ulubiony zespół rockowy tam nie gra.

można będzie to obejrzeć? Jaki zespół Mimi?:>

Będę to oglądał tylko ze względu na występ Pink Floyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli tej imprezie udało się skłonić Pink Floyd do zagraia w pełnym składzie po 20 latach rozbicia, to jestem w stanie uwierzyć w jej przesłanie

ps : czy to nie przypadek ze bob gedolf grał w filmie "the wall"

Hoobastank znasz?

heh Hoobastank ... nawet ujdzie :-)

że tak zapytam kto tam będzie grał ciekawy ?

Sting, Will Smith, Linkin Park, Dido, Elton John, Bon Jovi, a-ha, Madonna, Mariah Carey, Robie Williams, R.E.M., U2, Zucchero, Andrea Bocelli, Craig Dawid, Maroon 5 i duzo innych...

KIEDY I O KTÓREJ ?: P

koncert jest w odbywa się w Londynie, Filadelfii, Berlinie, Rzymie i Paryzu, na TVN jest dzisiaj na zywo od 14:50 do 17:55, a potem na TVN siedem od 17:50 do 23:15, a ja nie mam TVN siedem do jasnej cholery no i jeszcze TVN 24- relacje z przebiegu imprezy, fragmenty koncertów, i TVN 24 tez nie mam eeeeeech............. moge wypisać wykonawców którzy tam będą występować ale jest ich około 65

heh ale początek napisałem "koncert jest w odbywa się" hehe mialo być " koncert odbywa się sory

Uprawnienia umieszczania postów