Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: A wy ściągacie?

A wy ściągacie?

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...dTs=1120244841

A wy ściągacie/ sciągaliście/ nie robiliście tego?

ironkapela
    Guest

Re: A wy ściągacie?

No jak nie jak tak

cyclosternum
    Guest

ja ściągam w ostateczności nie lubie tego i jest to dlamnie ostatecznośią
    ale jak mus to mus :P

MaueR
    Guest

Plooto ,Ali ile tego było ?

ja sciagam tak jak cyyclosternum - wolę posiedzieć pół godziny nad książką niż pozniej kombinować, bo i tak mi to kiepsko wychodzi.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Phiii to mnie dawno powinni zamknac za to jakby byl zakaz :P
    Szczegolnie z matmy i niemca :]
    Pozdrawiam

Kretschmer
    Guest

W ostateczności - nie lubię ściągać bo to dla mnie za duży stres ale jak wiem że od tego zależy moja przyszłość to co mam zrobić?

To teraz ja coś powiem :P Gdyby nie moja domowa "wytrwórnia ściąg" to dzisiaj nie miał bym discmana mp3 z akumulatorkami, słuchawkami, ładowarką za 350 zł Już tłumaczę o co chodzi:

W 1 klasie gimnazjum masowo pisałem ściągi na komputerze. Drukowałem dla siebie i dla najlepszych(najlepszych nie w sensie naukowym tylko jako koledzy :P) kolegów z klasy (czyli jakieś 5 ściąg). Potem reszta klasy zorientowała się że ja drukuje ściągi i zapytali PO ILE ? No i się zaczeło :P Cena była zależna od rozmiaru ściągi: Drukowałem je na szerokość 3,5cm no i długość była różna. Jeśli było 1/2 A4 to 50 gr, jesli długość A4 to 1 zł, jeśli dłuższa (zdażyło się tylko raz 2 długości A4 :P) to już odpowiednio więcej. I tak zarabiałem sobie pieniądze :P Pewnego dnia mieliśmy sprawdzian z gegry (to ta ściąga za 2 zł) i kartkówke z historii ( ściąga za 1 zł) tego dnia zarobiłem grubo ponad 40 zł A na geografi facetka złapała 10 osób z takimi samymi ściągami )) I tak przez dwie klasy gimnazjum sprzedając ściągi zarobiłem na ww discmana i na połowe glanów (drugie pół dołożyli rodzice). W 3 klasie kupywało już tylko niewiele osób- wszystkim nagle zaczeło zależeć na ocenach i juz w drugim półroczu zaniechałem tych praktyk :P Przez całe gim uczyłem się tylko w tym drugim półroczu 3 klasy... a dwa razy miałem czerwony pasek Ciekawe co będzie w LO

hehe leviatan dobry pomysł na ściąge tylko gorzej dla ciebie skoro uczyłęs sie tylko w drugim półroczu:/

Ja ściągam jak nie umiem sie czegoś nauczyć albo (najczęsciej ) nie mam czasu sie ego nauczyc i wtedy pisze sciagi i czasem sie udaje...

Ale właśnie o to chodzi że ja mam cały materiał z gim w głowie przez to że pisałem to na kompie ! A pozatym ja bardzo dużo zapamiętuje z zajęć :P. Dobrze że umiem pisać wmiare szybko bezwrokowo, to nie zajmuje to wtedy tyle czasu

Uprawnienia umieszczania postów