-
Gdzie kupic skuter na slasku ?
Heh mam takie pytanko poniewaz w ramach nagrody ze dostalem sie do dosc dobrej jak na mnie szkoly rodzice obiecali mi kupno SKUTERA i chcialem sie dowiedziec gdzie na slasku takowy moglbym okazyjnie nabyc chodzi mi o komisy i wszystko co z tym zwiazane. Moja granica pieniezna wynosi okolo 2 500 zl. Jezeli macie jakies miejsca gdzie jest wiecej skuterow i sa w dosc okazyjnej cenie to prosilbym o podanie lokalizacji. Z gory dziekuje ! d(O_o)b
-
Re: Gdzie kupic skuter na slasku ?
Sorki ze sie czepiam, ale czy nie lepiej kupic sobie jakis bardziej kozacki motorower?? Np Simaka Enduro (kiedys moje marzenie ). Szczerze mowiac osobiscie uwazam iz skutery nie sa dla prawdziwych facetow
-
Ja bym tam proponowal np. jakiegos crossa Tylko musialbys troszenke dolozyc (mysle, ze tak za 3000 mozna juz jakas dobra 50-tke kupic). Jezdzilem ostatnio na takiej teoretycznej 50 (w rzeczywistosci 80).. i naprawde super sie prowadzi.
-
hehe też kiedys chciałem motorower puzniej chciałem crosa ale utrzymanie mnie załamało i tak juz od 5latek se na rowerku brykam polecam
-
no w sumie ja bym wolal ale przetlumaczyc to moim rodzicom to ciezko jest raczej oni mysla ze jak simek z 1988 r. to juz sie bedzie co chwile psul i ciagle dokladac do niego trzebabybylo ... ehhh a co do crossa to zajebista sprawa tylko bym musial takowy znalezc :-P
-
-
a simson skuter niewiem dokłądnie jaki model ale kosztują około 800 zł z papierami i na chodzie ! mój zjaomy takie ostatnio sprzedawał z niemiec. Z wyglądu to one za piekne nie są ale 80 km/h na tym pojedziesz . Zastanów sie czy warto kupowac skuter bo za 2 lata bedziesz miał juz prawko, a od 16 lat mozna juz chyba A1 robić na 125 cm?
-
no ale A1 tez nie malo kosztuje :-P
Uprawnienia umieszczania postów