Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: hiszpania

Re: hiszpania

Jachyr1;/ jakoś nei zauważyłam by zagrożeniem dla mnie było schylanie się po prysznicem, taksamo Ty się odpręż i sie nie bój, chyba że jesteś jakiś super przystojny sławny i niewiadomo jaka gwiazdeczka że przyciągasz ludzi jak magnes. Jeśli tak to chodź z pieskiem pod prysznic.
    Niestety Polska została jeszcze w średniowieczu(choć tam wg.mojego historyka królowie mieli swoich nadwornych mężczyzn/chłopców). homo raczej na tym nei polega że atakuja i gwałcą każdego swojej płci. To sa normalni ludzie!Dlatego walczą o legalizajcę związków gdyż mają swoich partnerów i chcą NORMALNIE żyć.Najłatwioej jest oceniać coś czego się nei zna i nei chce się poznać.Nie martwcie się o dzieci:Pw hiszpanskim społeczeństwie jest inna mentalność,to to społeczeństwo stworzyło ta ustawę i napewno nei dlatego by zaszkodzić dzieciom. Ja będąc w domu dziecka chciałabym mieć 2 mamusie lub dwóch tatusiów. Chciałabym mieć kochającą się rodzine i spokój.

Re: hiszpania

jeszcze troche to nie bedziemy mogli sie schylac po mydlo pod prysznicem jak w wiezienu bo zaraz bedzie ciach:P oby u nas
    oj Jachyr,siedziałeś chociaż,że takie bzdury wypisujesz???Poza tym to gdzie się tak często schylasz pod prysznicem-domyślam się,że w jakimś klubie sportowym-jeżeli tak jest to po prostu więcej ćwicz a wtedy nikt się nie ośmieli Ciebie skrzywdzić a tak nawiasem mówiąc to dlaczego uwazasz homoseksualistów za gwałcicieli?To nie jest równoznaczne,jeżeli tak myślisz to sorry ale nie masz żadnych wiadomości na ten temat-poczytaj sobie trochę a może lęk zniknie.Mi nie przeszkadza dwóch całujących się facetów,dwie kobiety czy kobieta z mężczyzną, po prostu jeśli coś mi się nie podoba to mogę zawsze się nie p[atrzeć w ich stronę

Uprawnienia umieszczania postów