Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: hiszpania

Re: hiszpania

Taaak... taka sytuacja,
    dziecko krzyczy:
    -Rooooooomeeeek!
    jakis inny dzieciak:
    -Ty, patrz mame woła :]

ALbo gadaja dzieci w piaskownicy,
    syn geja do kolegi:
    -Ty, wiesz co? Twoj stary to nawet fajna dupa jest:]

Także JA sobie nie wyobrażam, jak oni rozwiązą tą kwestie: miec 2 tatusiow lub 2 mamusie:/

TylerPL
    Guest

Re: hiszpania & polska

Niop, z tymi dziećmi to tragedia jest. Przecież nawet jeśli takie dziecko będzie normalnym hetero to co ono będzie miało za piekło w szkole! Przecież inne dzieci z NORMALNYCH domów zakatują te z rodzin HOMO... :/ A co do samej sprawy gejów. Ja osobiście uważam, że mogą być sobie różne dewiacje sexualne, ale niech Ci ludzi o tym nie rozpowiadają na lewo i prawo! bo wtedy zaczynam się ich na prawdę bać! Jak zrobili tą przradę "równości"! Przecież to straszne! Jak mozna wychodzić na ulice trzymając się za ręke ze swoim partnerem!? Niech siedzą cicho w domach, niech sobie urządzają gejowskie imprezki, ale w swoim towarzystwkie! a nie namawiają innych, normalnych ludzi na to żeby przychodzili na ich parady, bo to jest nienormalne!

-proszę podać nazwisko panieńskie matki!
    -której?

imię ojca Roman, imię matki Grzegorz

Kretschmer
    Guest

No właśnie... gej też ma prawo do szczęścia, niech się żeni z drugim gejem ale adoptowanie dzieci i promowanie gejostwa to już zbyt wiele...

dooookladnie o to chodzi.ja nie mam nic przeciwko gejom,ale od dzieci?KUDWA PRRRRECZ!!!!!!!!!!

ponczos
    Guest

No to widzę że jestem z większościa.. ) Jak chcą się "gzić" to ich sprawa, ale od dzieci z daleka - przecież to jest totalnie chore.

Mniejszość chyba darowała sobie dyskusje po ostatniej na ten sam temat...... Cywilizacja wkroczyła do Hiszpanii, nas omija dużym łukiem i jak widać długo jeszcze będzie.

Kretschmer
    Guest

rozumiem że chciałbyś być adoptowany przez geja...

Trochę za stary jestem..... ale faktycznie, gdybym miał być adoptowany....czemu nie. Nie widzę problemów, nie podgladałem rodziców w sypialni i nie mam bladego pojecia co tam robili, choć efekty w postaci młodszego rodzeństwa mam, tu też bym nie podgladał.

Nie wiem czym się tutaj podniecać. Hiszpania jest trzecim w Europie i czwartym na świecie krajem, gdzie są rejestrowane związki pod nazwą małżeństwo (z pełnymi prawami z małżeństwami hetero), natomiast rejestrowane związki homo bez prawa adopcji, ale z różnymi, ważnymi w codziennym życiu prawami dotyczącymi spadków, alimentacji, wspólnego opodatkowania) są w wielu krajach Europy. Do Polski to słabo dociera bo to kraj szalejącej hipokryzji. Jakoś w Hiszpanii we wszystkich sondażach 60-70% ludzi wypowiadało się za tą ustawą, w Szwajcarii w referendum przed miesiącem za rejestracją związków homo było 55%. Może czasem warto się zastanowić dlaczego przy stałej liczbie 5% osób homo w społeczeństwie, tak dużo osóbb hetero jest za równouprawnieniem. W sferze mentalnościowej chciałoby się brzydko napisać, że jesteśmy 100 lat za Murzynami, ale w RPA też jest prawana rejestracja związków homo.
    Wypowiedzi powyżej świadczą dobitnie, że jesteśmy bardzo, bardzo daleko. Czytając to czekałem aż ktoś napisze, że homo mają trzy ręce i jedno oko, ale niektórzy zauważyli, że są "spoko". Zabawne to i smutne zarazem.

Uprawnienia umieszczania postów