-
DC++0.674
zainstalowałem i cos tam skonfigurowałem ale raczej źle bo niemoge nic sciagnąć, nie wiem nawet czy sie łącze ;/
ma ktos jaka instrukcje do tego?? albo jakies wskazówki jak to uruchomić ??
Pozdro
-
Re: DC++0.674
No to po kolei
Wlaczasz dc ++
Nastepnie wchodzisz do settings. W zakladce General wpisujesz swoj nick oraz podajesz typ polaczenia (czego by nie podal, to bedzie dobrze)
I TERAZ BARDZO WAZNE: jezeli jestes za firewallem, to koniecznie daj sobie CONNECTION SETTINGS na passive
W zakladce downloads nie ma nic ciekawego
Wchodzisz do zakladki sharing (udotepnij wszystko, co mozesz... ja napakowalem 40 gb plikow)
Daj sobie conajmniej 3 upload slots
I to wlasciwie tyle..
Naciskasz enter
Teraz pod napisem "file" masz taki niebieski ekranik. Kliknij w niego. Wyswietla Ci sie lista hubow. Aby wejsc na hub, kliknij na niego 2-krotnie (najlepiej wejdz na kilka hubow na raz, bo na niektore nie mozna sie dostac... full, albo robia problemy).
Jezeli zrobiles wszystko tak, jak ci powiedzialem, to po wejsciu na hub powinienes zobaczyc napis connected i po prawej stronie powinna sie pokazac lista uzytkownikow.
Nastepnie klikasz na "search" i wpisujesz ,co tam chcesz. Liczba slotow odzwierciedla liczbe uzytkownikow, jacy moga od ciebie sciagac w tym samym momencie. Dlatego masz opcje przy szukaniu, zeby wyszukiwalo tylko tych, ktorzy maja aktywne sloty
Hmm.. to chyba tyle
-
wielkie dzieki )
juz chodzi ))
-
Azzureeuss wystarczyło wpisać w googlach i byś miał dokładną instrukcję a tak to Atrax troszkę namotał a nic nie wytłumaczył
-
A jesli nie chcesz, by uploading "zapychal" ci transfer wychodzacy (to spowalnia), a jednoczesnie chcesz miec mozliwosc sciagania duzej ilosci rzeczy- sciagnij sobie program Net Limiter, ktorym mozesz ograniczac predkosc transferu wychodzacego, niezaleznie od DC++ i nie tracac nic
Uprawnienia umieszczania postów