Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Grafika 3d

Grafika 3d

Zajmuje się ktoś na forum grafiką 3d? Ja zaczynam i nie wiem od czego zacząć:P
    Mam program maya i ściągam 3dsmax. Są w necie jakieś tutoriale do tego od podstaw aby się czegoś nauczyć? Bo nic nie czaje z tego.

Re: Grafika 3d

Najlepsze, co znam:
    http://www.max3d.pl/

Ps. gratuluje. Maksior to moim zdaniem najlepszy i najciekawszy program do grafiki.
    Podoba mi sie najbardziej ze wszystkich.

Kurcze ja chciałem ściągnąć Maye ale nigdzie ni emogłem znaleźć:/
    A 3dsmac to ściagam juz chya z pól miesiaca:/

Mayka tez jest fajna, ale dla mnie maksior jest ogolnie wygodniejszy.
    Zalezy, kto co lubi.

Kurcze ale nic nie umiwm zrobić, trudne troche do rysowanie 3d. Znalazłęm jakis tutorialik do mayi jak zrobić robota ale wyszło mi jakies malutkie coś o niewiadomym kaształcie. Hehe.

Nie boj sie Przez nastepny miesiac nie zrobisz nic, co by mialo jakakolwiek wartosc :]

cage
    Guest

ja ćwiczyłem na 3D studio max i do tej pory nie umiem zrobić nic konkretnego lub czegoś co bym chciał zrobić ;P
    a bawie się już chyba kilka miechów.

Ja sie bawilem troche... ale w sumie same prace tutorialowe.
    Gdybym popracowal wiecej, to moze by i cos z tego wyszlo... ogolnie z ciekawszych pracek nie pozostalo mi nic (ciekawsze - czyli te, w ktorych uzywalem final renderera)

Zawaliście ci niektóre wyszły, a w jakim programie robiłeś? Pewnie w 3dsmax. Ja tak ściągam ale cięzko coś idzie. Możesz ze mną jakoś zagadać ATrax na gg? Ja do ciebie napisałem.

Uprawnienia umieszczania postów