Ja rozumiem, że każdy ma prawo do przynależności do dowolnej grupy wyznaniowej. Ale ładowanie się do czyichś domów czy rozsyłanie spamu to już jest przesada. Zobaczie, jaki kwiatek wylądował wczoraj w mojej skrzynce. Czy tacy ludzie naprawdę są zbyt tępi aby zrozumieć to, że jeśli ktoś będzie chciał to sam ich znajdzie? :|

---------------------------------------------------------

Witam serdecznie!
Na pewno się nie znamy. Mam na imię Danuta. Adres twój znalazłam na wyszukiwarce z Tlenu. Dlatego pozwoliłam sobie skorzystać z tego adresu, i napisać parę słów. Sprawa, którą chce poruszyć jest dla mnie dość istotna i ważna. Dlatego już na wstępie proszę, jeśli to możliwe o twoją odpowiedź, co ty o tym myślisz.

Mam zaszczyt brać udział w działalności prowadzonej przez Świadków Jehowy w przeszło 200 krajach. Zachęcamy wszystkich do czytania i rozmyślania słowa Bożego czyli Bibli, dzięki któremu będziesz mógł (a) znaleźć w Piśmie Świętym odpowiedź na wiele istotnych pytań, np., Dlaczego starzejemy się i umieramy? Na czym polega sens życia? Jak znaleźć prawdziwe szczęście? Dlaczego na ziemi jest tyle zła? Co Biblia mówi na temat sposobu oddawania mu czci? Czy istnieje Bóg? I wiele tym podobnych pytań. Biblia daje odpowiedź prawie na każde pytanie Jest najstarszą księgą i pochodzącą od Boga. Pisze tylko prawdę. Jeden z wersetów Biblijnych (Hebrajczyków 4:12) mówi, że słowo Boże jest żywe i oddziałuje z wielką mocą. Miliony osób na całym świecie poprzez biblię stało się szczęśliwszymi ludźmi, znalazło sens swego życia, i co najważniejsze poznało prawdę na wiele spraw. Z chęcią pomogę ci w znalezieniu tych odpowiedzi i wielu innych ciekawych rzeczy o których pisze biblia ale niestety
ukrywa się to przed ludźmi.

Uczestniczymy w tej działalności, ponieważ szczerze interesujemy się bliźnimi. Mam nadzieję, że odpiszesz na mojego emaila. Z chęcią odpowiem na każde inne pytanie mające związek z biblią? Będę oczekiwała twej odpowiedzi.
Z poważaniem Danuta
Serdecznie pozdrawiam.

---------------------------------------------------------

W odpowiedzi na ten wzruszający list wysłałem jej to.

Wygląda na to, że nasza "znajomość" nie przetrwała tej próby. ]:->