-
Re: Nowi licealiści!
Na pewno biologia z angielskim prowadzi do tego, ze nie bedziesz sie musial ograniczac do pracy w kraju... no i mozesz isc na studia w tym jezyku (znaczy lepiej cie to przygotuje).
-
moja dawna szkoła... aż się łezka w oku kręci
dobry wybór, gratuluję :]
-
Ja dostałem się do biol-chem w zielonogórskiej trójce i mam pytanie czy u osób, które chodzą do takiej klasy jest zdecydowana przewaga dziewcząt ? u mnie jest 8 chłopaków na 31 osób w klasie.
-
-
A ja narazie tylko pewne miejsce mam w LICEUM PROFILOWANYM O KIERUNKU "KSZTAŁTOWANIE ŚRODOWISKA" ale jeszcze mam szanse sie dostac :-) do szkolki o ktorej narazie marze :-D tzn. ZSO nr 1 im. A. Mickiewicza - RUDA SLASK
:-) heh ... 100% absolwentow zdalo matury wiec GICIOR :-) ale wszystko wyjdzie na dniach :-D narazie to sie ciesze z tego ogolniaka w ktorym narazie jestem :-D
-
chodziłam do bilo chemu i miałam w klasie 3w chłopaków na 28 osob Jeżeli chcecie sie dostać do wymarzonej szkoły piszcie odwołania!! Bo miejsce dla "gapowiczów" sie często znajduje. W moim przypadku tak było;P
-
Wiem że wybór dobry (dobry dojazd do szkoły, "żółtkiem" z Łęcznej do PKS'u w L:ublinie i 3 min drogi :P, pozatym fajni ludzie i wogóle :P) tylko się dostać jeszcze musze a z moimi skromnymi 136'oma punktami to mam obawy.
Jak się pisze odwołanie (nie w sensie w jaki sposób żeby ładnie brzmiało i było poprawne ort itd, ale do kogo sie zanosi, co tam trzeba napisać)
-
Wogole nie kumam tego systemu teraz...Czy ktos mi moze wytlumaczyc taka rzecz:
Jezeli dostalam sie do tej "szkoly I wyboru" ale jednak chcialabym isc do tej ktora wybralam na drugim miejscu to moge isc do tej drugiej zlozyc orginaly? Bede tam na liscie?
-
ja się dostałem do szkoły 1 wyboru i do 1 klasy jaką wybrałem [politechniczna] i już mam prawdziwe wakacje
-
leviatan- niewiem co mają z tym wspólnego, ale te przedmioty mi bardzo pasowały. Bo boilogie lubie, z maty jestem dobry, a na angielski chodziłem prywatnie przez 5 lat. Niestety nie miałem ocenyz angielskiego na świadectwie i chyba dlatego teraz siedze w mat-inf-fiz
Uprawnienia umieszczania postów