Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Spam

Spam

Kilka dni temu pojawił mi się spam na kompie. Jak włączam przeglądarke to za każdą otwartą strona włącza mi sie takie małe okienko z "nowe emotikony do emaila" i mnie to juz wkurza !! Jak sie tego diabelstwa pozbyć?

ironkapela
    Guest

Re: Spam

Najpierw sprawdz w panelu sterowania czy nie dodaly Ci sie do listy jakies dupne programy. Potem usun folder temp. Jezeli to nie pomoze to "format c:"

M.I.R.A.S.
    Guest

Spróbuj Ad-Awere'm , na www.pobieralnia.pl jest sporo programów do niszczenia spamu . Nie chcę krakać ale u mojego kolegi trzeba było dysk formatować :P

cage
    Guest

włącz antyspam na stronie twojej poczty lub korzystaj z EUDORY ja ją mma i mi przychodzi moze 1% spamu z tego co dostawałem kiedyś.

Madey
    Guest

Nie formatuj dysku, tylko zmień przeglądarkę na inną niż Internet Explorer.

Na moim Firefoksie żadne nowe okienko się nie wyświetla. A jak chce wyskoczyć popup, to przeglądarka się pyta, czy otworzyć tego popupa.

hmmm ciekawe na jakie stronki właziłeś ze ci sie nawaliło tego do kompa

Louis Cypherr
    Guest

Ad-aware i Spybot - Search & Destroy

Formatowanie dysku jest ostatecznością i lekarstwem doradzanym najczęściej przez kogoś, kto umie tylko włączyć i wyłączyć komputer i ma baardzo dużo wolnego czasu.

Przede wszystkim jednak pilnuj, zeby takiego syfu nie łapać. Spamu się nie otwiera, tylko kasuje.

Dark Raptor
    Guest

No i zamiast IE oraz Outlook'a: Firefox/Thunderbird na dokładkę.

Louis Cypherr
    Guest

Przede wszystkim rozsądek, Darku.

Ja używam do poczty tylko OE, bo jest mi z nim po prostu wygodnie i nie mam żadnych problemów z wirusami, trojanami, szpiegami itp. To co się nadaje do czytania to czytam, a to co jest śmieciem ląduje w koszu bez otwierania.

Uprawnienia umieszczania postów