-
Re: bractwo
Nie ma w tym nic śmiesznego. Takie bractwa są teraz dosyć popularne - mój znajomy założył kilak lat temu takie bractwo. W tejc hwili jest ich już ok 30 osób, od 4lat jeżdżą na coroczne zjady min. na coroczne "bitwy pod Grunwaldem".
-
Sam chciałem do czegoś wstąpić ale u mnie jest tylko późne średniowiecze:[
A ja chcę wczesne:/
-
taa Grunwald... klasyka ale mnie sie juz przejadł, a w Gdańsku jest ponad 30 bractw.
ale widze ze terrarysci w innych dziedzinach poza ta wykazuja zadziwiajaca wrecz niewiedze.
-
Planujesz juz cos konkretnie czy na razie to tylko luzna propozycja? Jaki charakter mialoby to bractwo?
-
Chodziłem kiedyś do bractwa, bardzo fajna sprawa Więc powodzenia i zachęcam żeby inni się zapisali:P
-
jak najbardziej jest to poważna propozycja dla osob ktore nie tylko lubia strzelac i walczyc ale i odtwarzac sredniowieczne zycie
oczywiscie w dosc luznej interpretacji
-
Szkoda, ze nikt nie wpadl z taka inicjatywa w moim miescie... a naprawde byloby i miejsce i mozliwosci organizacyjne.
Niestety Trojmiasto to dla mnie za daleko, ale sam pomysl mi sie podoba ;] Mialem nieraz okazje widziec, jak tego typu bractwa funkcjonuja i plan popieram :]
-
bractwa sa wszedzie. Poszukaj
-
A jesj limit wiekowy? :] Mam 14 lat
-
kiedyś byłam w kasztelani Gdańskiej:P lecz mi się trochę znudziło. Życzę poodzenia
Uprawnienia umieszczania postów