Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: bractwo

Re: bractwo

Nie ma w tym nic śmiesznego. Takie bractwa są teraz dosyć popularne - mój znajomy założył kilak lat temu takie bractwo. W tejc hwili jest ich już ok 30 osób, od 4lat jeżdżą na coroczne zjady min. na coroczne "bitwy pod Grunwaldem".

Kretschmer
    Guest

Sam chciałem do czegoś wstąpić ale u mnie jest tylko późne średniowiecze:[
    A ja chcę wczesne:/

taa Grunwald... klasyka ale mnie sie juz przejadł, a w Gdańsku jest ponad 30 bractw.
    ale widze ze terrarysci w innych dziedzinach poza ta wykazuja zadziwiajaca wrecz niewiedze.

Planujesz juz cos konkretnie czy na razie to tylko luzna propozycja? Jaki charakter mialoby to bractwo?

Chodziłem kiedyś do bractwa, bardzo fajna sprawa Więc powodzenia i zachęcam żeby inni się zapisali:P

jak najbardziej jest to poważna propozycja dla osob ktore nie tylko lubia strzelac i walczyc ale i odtwarzac sredniowieczne zycie
    oczywiscie w dosc luznej interpretacji

Szkoda, ze nikt nie wpadl z taka inicjatywa w moim miescie... a naprawde byloby i miejsce i mozliwosci organizacyjne.

Niestety Trojmiasto to dla mnie za daleko, ale sam pomysl mi sie podoba ;] Mialem nieraz okazje widziec, jak tego typu bractwa funkcjonuja i plan popieram :]

bractwa sa wszedzie. Poszukaj

A jesj limit wiekowy? :] Mam 14 lat

kiedyś byłam w kasztelani Gdańskiej:P lecz mi się trochę znudziło. Życzę poodzenia

Uprawnienia umieszczania postów