Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nareszcie wakacjie..!!!!!!!

Re: Nareszcie wakacjie..!!!!!!!

Moja siostra jedzie do Bordeaux zbierać winogrona :-P

Dla mnie wakacje zaczną się jak będę wiedziała do którego liceum pójdę... A jadę na obóz konny do Książa i nad morze

OlekL a jedzie w ciemno czy ktoś z rodziny jej załatwił. Bo własnie nie mam rodzinki co mogłaby mi załatwić a nie wiem gdzie szukać takiej pracy. Ale winogronka to moge zbierać, hehe

Mi się tak jak wielu osobom zaczną wakacje jak będe wiedział gdzie idę dalej do szkoły. Już po jednym ognisku jestem. Wakacje będe miał pracowite bo będe miał mały remont w pokoju i mozliwe że będe pracował u wujka w cukierni. Jeśli mi się uda to gdzien wyjadę - najchętniej w góry

a ja wyjeżdżam na 2 tyg na obóż do serw hehe a potem to juz w domku :] ale i tak będzie suuper

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WAKACJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    Jak ja sie ciesze ze nareszcie koniec szkoły! Jak ja to uwielbiam- niedziela a na drugi dzień wolne! Chciałbym w tym roku jechać do Zakopanego, a nawet jeśli nie tam to napewno gdzieś się wybiorę.

RZYGAM WAKACJAMI....mam je teoretycznie od 15 kwietnia...potem miesiac matur i kolejny miesiac czekania na wyniki...jutro maja byc swiadectwa maturalne, potem do konca lipca bieganina zwiazana z dostaniem sie na studia...i WRESZCIE bede miala wakacje :> powiem wam, ze 5-ciomiesięczne wakacje wcale nie są takie fajne :P

hehe ja zdałem 1klase gimnazium z średnia 4,46:P a na wakacje niewiem czy jade bo rodzice chca znowu w góry już co rok jeżdze od 5lat i mi się już znudziło a wolałbym się zwierzakami zajmowac niż marnwać czas wspinaczką po Śnieżce;/i chyba zrobie niech starzy se jada z młodszym bratem oni kochają góry a ja se zostane ze starszym bratem e chocie i nam to dobrze mam blidko może i ostatnio sieę kompałem ciepła woda a glonów i meduz nima wogule

Uprawnienia umieszczania postów