-
-
Re: Pytanko co wy na to ??
czemu przekret?
to jest znane pod nazwa malpki morskie
raczej niezbyt ciekawe zwierze
-
Też spotkałem się z nazwą "Małpki morskie". W afryce jajeczka przetrwały ok100 lat na wysuszonym dnie jeziora, naukowcy twierdzą że są wstanie przetrwać nawet 1000 lat.
Pierwszy to on tego napewno nie ma, kawał czasu temu już widziałem je na allegro.
-
Te akurat są amerykańskie tzn nie pochodzą z Afryki. Nieco większe od solowca hodowanego jako pokarm dla ryb i równie ciekawe
-
CZemu nei ciekawe?? Moze dla ciebie nie jest to ciekawe ale dla innych czemu niee.
Ten koles moze to posiadac poniewaz spodkalem sie juz z nie jedna osoba w polsce ktora to ma. Kiedys nawet ktos przedawal na tym forum.
-
Bo niczym nie różni się od pokarmu dla rybek...... Pływa sobie. Pewnie znalazłoby się kilku pasjonatów dla ktorych jest to fascynujący gatunek, ale wiekszość kupuje to dla bajeranckich pojemników będących klasycznym przykładem złego gustu.
-
Stronka nie chce mi się wczytać ale zakładam ze piszecie o Triops longicaudatus mam je od kilku lat. Naprawdę strasznie fajne stworzonka.
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54846909
Tam wlasnie jest triops longicaudatus, ktore wlasnie wygralem Jak rozmnoze tez bede mial w sprzedazy.
-
Jeśli chcecie kupić mam troszke jaj na zbycie...
-
Uprawnienia umieszczania postów