Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Uzaleznienie...

Re: Uzaleznienie...

Nie wielu jest aktywnych?:P Moim zdaniem bardzo dużo ludzi jest aktywnych, ale nie każdy może ma 5000 postów

nom ja już się powoli od uzależniam bo wwakacje idą ... i bęzie z dala od kompa. JEdnym słowem horror

ja jak włączam kompa to pierwsze co to TCP
    Na wakacje jedynym rozwiązaniem jest kupienie laptopa i bezprzewodowego neta i mozna nawet na plazy przeglądać neta Cóż za fajna perspektywa tylko szkoda że taka nierealna...

ja jak dlugo nie siedzie na forum to mi ręce trzęsą i piana leci z pyska:}:}

Ja też jestem uzależniona, mimo, że nie należę do najaktywniejszych forumowiczów. Pierwsze co robię po włączeniu komputera to wchodzę na TCP, czasem nawet poczty zapomnę sprawdzić :P
    Raz nawet na sprawdzianie z matmy zamiast się podpisać, instynktownie zaczęłam 'terrarium.com.pl' ;]

najgorsze jest to, że jak wyjeżdżam to po powrocie jest tyle tematow nie przeczytanych ze trzeba to nadrabiac ;/

Najlepsze, że sie wyłączy stronke a za chwile sie wchodzi i sprawdza co nowego a nie mieły nawet 3 minuty :Ppierwsze co robie to właczam gadu a potem na TCP i dział Sprzedam Pajęczaki

heh, a myślałem ze tylko ja mam takie zboczenie :] Myślałem, ze mi przejdzie jak wreszcie kupie Agame, ale to sie tylko nasiliło :]

Uprawnienia umieszczania postów