-
Polska-Grecja
co myslicie o tym meczu? dla mnie poza drugim setem to była parodia, szczególnie czwarty set, po prostu porażka, ale w drugim trzeba przyznać grali świetnie, gdyby tylko troche dłużej pociągneli... ehhh:/
-
Re: Polska-Grecja
końcówka meczu to była parodia roku. Ciężko mieli przebic siatke :] Nie wspominając o ostatnich serwach :]
-
F1 GP USA
a jak jesteśmy w temacie sportu to co sądzicie o dzisiejszym "wyścigu" na torze w Indianapolis w USA??
Ja nie rozumiem reakcji kibiców, bo to w końcu nei wina kierowców Ferrari, Jordana czy Minardi Cosworth, że MICHELIN źle dobrał opony. Ich zachowanie chyba gorsze niz kibiców podczas meczu Inter Milan-AC Milan. Tutaj wyrzucenie butelki na tor mogło mieć tragiczny skutek(tam flara miała:| )
SCHUMMI RoX
-
Re: F1 GP USA
cornieszon kto wygrał ?? Bo nieoglądałem :-) Mam nadzieje że Raikkonen albo Montoya
-
wygrał M. Schumacher potem Barrichello, Monteiro, Karthikeyan, Albers i Freisacher.
a dlatego tak bo startowały jedynie teamy jezdzace na Bridgestone'ach. Po okrazeniu testowym wszyscy na Michelinach zjechali do boksów stwierdzili ze nie beda ryzykowac
-
wszystkie teamy na bridgestonach dobrze zrobiły, pretensje mogą mieć pozotali do michelina, dla mnie wygladało to wszystko OK - oglądałem wyscig, zachowanie kibiców prostackie, ładnie odrobili kierowcy ferrari....
-
OO Schumacher zmienił opony, skoro wygrał ? Bo słyszłalem że wcześniej przegrywał bo miał słabe opony, do których nie mógł sie przyzwyczaić.
-
wygrał bo jechało tylko 6 bolidów na bridgestonach, ferrari jeździ na tych oponach juz od dawna, a pozastałe temy co jechały to wiesz.... szkoda gadac to jak tu nie wygrać...
Uprawnienia umieszczania postów