Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Polska-Grecja

lejla
    Guest

Polska-Grecja

co myslicie o tym meczu? dla mnie poza drugim setem to była parodia, szczególnie czwarty set, po prostu porażka, ale w drugim trzeba przyznać grali świetnie, gdyby tylko troche dłużej pociągneli... ehhh:/

Re: Polska-Grecja

końcówka meczu to była parodia roku. Ciężko mieli przebic siatke :] Nie wspominając o ostatnich serwach :]

F1 GP USA

a jak jesteśmy w temacie sportu to co sądzicie o dzisiejszym "wyścigu" na torze w Indianapolis w USA??

Ja nie rozumiem reakcji kibiców, bo to w końcu nei wina kierowców Ferrari, Jordana czy Minardi Cosworth, że MICHELIN źle dobrał opony. Ich zachowanie chyba gorsze niz kibiców podczas meczu Inter Milan-AC Milan. Tutaj wyrzucenie butelki na tor mogło mieć tragiczny skutek(tam flara miała:| )

SCHUMMI RoX

Re: F1 GP USA

cornieszon kto wygrał ?? Bo nieoglądałem :-) Mam nadzieje że Raikkonen albo Montoya

wygrał M. Schumacher potem Barrichello, Monteiro, Karthikeyan, Albers i Freisacher.
    a dlatego tak bo startowały jedynie teamy jezdzace na Bridgestone'ach. Po okrazeniu testowym wszyscy na Michelinach zjechali do boksów stwierdzili ze nie beda ryzykowac

wszystkie teamy na bridgestonach dobrze zrobiły, pretensje mogą mieć pozotali do michelina, dla mnie wygladało to wszystko OK - oglądałem wyscig, zachowanie kibiców prostackie, ładnie odrobili kierowcy ferrari....

Black Rider
    Guest

OO Schumacher zmienił opony, skoro wygrał ? Bo słyszłalem że wcześniej przegrywał bo miał słabe opony, do których nie mógł sie przyzwyczaić.

wygrał bo jechało tylko 6 bolidów na bridgestonach, ferrari jeździ na tych oponach juz od dawna, a pozastałe temy co jechały to wiesz.... szkoda gadac to jak tu nie wygrać...

Uprawnienia umieszczania postów