-
Re: MUAY THAI
Dobra piteer-wiem jak wygląda trening na siłowni bo tam gdzie trenuje jest siłownia i na siłowni robię czasami brzuch ale tylko tyle-no wczoraj rzuciłem sobie na klatę 60 kg + sztanga i machnąłem 17 razy,sam ważę ok 80 kg więc myślę,że to niezle-typ dużo większy ode mnie ćwiczył po mnie i ten sam ciężar wycisnął 9 razy...ja nigdy nie ćwiczyłem na siłowni tylko codziennie kilkaset pompek,brzuszków itd;tak samo ćwiczą rosyjscy zapasnicy i judocy kadry rosji-tam nie ma silowni a mimo to są bardzo silni.Co do K1 i Pride to rzeczywiście,są napakowani ale to nie decyduje o zwycięstwie,najwazniejsza jest technika.Royce napakowany(185cm i 80 kg)?Chyba ci sie powalilo z Ricksonem ktory tez na silce nie cwiczy tylko z obciążeniem wlasnego ciala i na gumach.Wyklad o sile z miesni jest chybiony-idz sie zapytaj kogos kto boksuje kilka lat to cie wysmieje-uderzenie jest z techniki a nie na sile-takie uderzanie z para powoduje zwolnienie ciosu i tym samym mniejszą siłę zrywową.E=mc2-no kto tego nie rozumie to niech się cofnie imbecyl do podstawówki...A co do treningów kravki-temat wałkowany od kilku lat-ale żaden zawodnik krav magi jakos jeszcze nie wygral z zawodnikiem bjj czy boksu a ustawek bylo swojego czasu sporo i sam w takiej bralem udzial-te dlubania w oczach i kopy w torby koncza sie dla nich ciezkimi nokautami-mi wystartowal z palcami w oko to dostal w szczeke lewego,prawy lowkich i tak powtorzylem kilka razy-poddal sie...Reszty komentowac nie zamierzam-jak ktos ma jakies watpliwosci to niech je rozwieje w najblizszej sekcji boksu bjj itp. a nie pieprzy bzdury na forum
Uprawnienia umieszczania postów