-
Re: Zielona Mila
Bardzo dobry fim. Ogladalem kilka razy. Ksiazka jednak lepsza. Czytana kilka razy wiecej:P
-
co ? przecież to badziewie (coprawda oglądałęm 2 razy no ale...) wolałem se w tym czasie obejżeć straszny film 2
-
JA równiez film ogladałem kiedys i tak mi sie podobał.... ze obejzalem go jeszcze raz i naprawde według mnie film jest godny polecenia.
-
Film spoko i reklamy też bo można było oglądać w ciągu nich straszny film;p Jak ja nie lubie jak się fajne filmy nachodzą
-
Sluchaj wszedlaem "na kazdy temat" aby wlasnie napisac to co ty !!!!! Sluchaj ten film to najnaj jaki widzialem - od tamtej pory chyba nie bede hodowal wezy - od dzis chce kupic myszke :P:P
-
Jednego nie pojołem. Czy John Coffe był naprawde winny?
A tak po za tym piękny film, chociarz mało realny to i tak ładny. Pozdrawiam Pana Jingla ;]
-
John Coffe nie był winny został zabity za zbrodnie "dzikiego billa" bo to on zabil te dziewczynki , a Coffe chcial je uzdrowic
przynajmniej ja to tak zrozumialem
-
Mnie także baaardzo się spodobał ten film.
Szkoda, że John zginal
-
Nie był winna ale obława szukająca zbrodniarza złapała go jak chciał je uzdrowić nawet nie pozwolili mu sie wytlumaczyc bo wszyscy byli biali a tylko on czarny... Bardzo mi go było szkoda...
ps. Pan Jingles rządzi ;-)
-
Najpierw obejrzalem film ,a potem czytalem ksiazke,ktora jest nieco lepsza od filmu.Jednak ja bylem zafascynowany w rownym stopniu jednym i drugim :].Mnie sie podobal jeszcze jeden film o wiezieniu na podstawie Kinga - "Skazani na Shawshank" :]
Uprawnienia umieszczania postów