Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Zielona Mila

Re: Zielona Mila

Bardzo dobry fim. Ogladalem kilka razy. Ksiazka jednak lepsza. Czytana kilka razy wiecej:P

_andros
    Guest

co ? przecież to badziewie (coprawda oglądałęm 2 razy no ale...) wolałem se w tym czasie obejżeć straszny film 2

JA równiez film ogladałem kiedys i tak mi sie podobał.... ze obejzalem go jeszcze raz i naprawde według mnie film jest godny polecenia.

Film spoko i reklamy też bo można było oglądać w ciągu nich straszny film;p Jak ja nie lubie jak się fajne filmy nachodzą

Sluchaj wszedlaem "na kazdy temat" aby wlasnie napisac to co ty !!!!! Sluchaj ten film to najnaj jaki widzialem - od tamtej pory chyba nie bede hodowal wezy - od dzis chce kupic myszke :P:P

Jednego nie pojołem. Czy John Coffe był naprawde winny?

A tak po za tym piękny film, chociarz mało realny to i tak ładny. Pozdrawiam Pana Jingla ;]

John Coffe nie był winny został zabity za zbrodnie "dzikiego billa" bo to on zabil te dziewczynki , a Coffe chcial je uzdrowic
    przynajmniej ja to tak zrozumialem

Mnie także baaardzo się spodobał ten film.
    Szkoda, że John zginal

Nie był winna ale obława szukająca zbrodniarza złapała go jak chciał je uzdrowić nawet nie pozwolili mu sie wytlumaczyc bo wszyscy byli biali a tylko on czarny... Bardzo mi go było szkoda...

ps. Pan Jingles rządzi ;-)

Najpierw obejrzalem film ,a potem czytalem ksiazke,ktora jest nieco lepsza od filmu.Jednak ja bylem zafascynowany w rownym stopniu jednym i drugim :].Mnie sie podobal jeszcze jeden film o wiezieniu na podstawie Kinga - "Skazani na Shawshank" :]

Uprawnienia umieszczania postów