Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Zielona Mila

Mieszany widok

Zielona Mila

Oglądaliście dziś ten film ? Na mnie zrobił wielkie wrażenie ... Jest najlepszym z filmów jaki widziałem od paru lat !

Czarna Mamba
    Guest

Re: Zielona Mila

Byłam kiedyś na tym w kinie jak była premiera. Szczerze mówiąc myślałam, że będzie lepszy. Moim zdaniem za bardzo przereklamowany, ale znam osoby, którym bardzo się podobał. Kwestia gustu

właśnie skończyłem oglądać
    Na mnie zrobił spore wrażenie,tylko długi był strasznie

Badziwie !!! mało ludzi wie, że zieloną milę stworzył Stephen King, książka jest 1000000000000000 razy lepsza od filmu !!!!!

Louis Cypherr
    Guest

No w zasadzie każdy, kto oglądał film powinien o tym wiedzieć, bo na końcu filmu to jest wyraźnie zaznaczone.
    O wyższości książek nad filmami oczywiście nie ma co się rozwodzić bo to jest oczywisie.
    Natomiast sam film bardzo mi się podobał, choć dzisiaj go nie oglądałem. Pamiętam, że 3h zleciały mi tak szybko, że nawet się nie spostrzegłem.

ironkapela
    Guest

Film wcale nie jest duzo gorszy od ksiazki, biorac chocby pod uwage to ze sam King napisal do niego scenariusz :] Mi sie film bardzo podobal, tylko reklamy na TVN ch**we :/

Świetny film, choć pewnie książka lepsza (bo to norma. Czy wam też John wydał sie jakimś nawiązaniem do Jezusa? Wiecie cuda, ta scena w kinie kiedy światło z projektora tworzy wokół niego jakby łunę czy jak to się zwie, zbieżność inicjałów (John Cofee >> J.C.; Jesus Christ >> J.C.).

djtommi
    Guest

Jezus byl bialy!!:> nie no zartuje i szczerze nie probuje znalesc tam ukrytych watkow bo zawsze to nie wypali. A film fajny choc najbardziej mi sie podobal za pierwszym razem teraz to juz sie dluzy. Ale aktor grajacy Johna to jest the gest

No fajny film oglądałem go już wcześniej, no a książka pewnie lepsza .

ja w tym czasie oglądałem scarry movie 2 na polsacie ;p ale Zieloną mile oglądałem juz nie raz i przyznam ze ten film naprawde mnie poruszył...

Uprawnienia umieszczania postów