Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 103

Wątek: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

Re: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

Ehhh Ty nawet nie umiesz poprawnie czytac albo rozumowac i zle interpretujesz wiec nie widze sensu prowadzic z Toba dyskusji zreszta to nie dyskusja tylko widze Twoje usilne staranie do przepchniecia Twoich pogladow

Ja nie wypowiadam sie na temety ktore mnie nie dotycza lub nie mam o nich pojecia.
    Tak znam homosexualistow i z racji tego ze jestem facetem znam generalnie gejow i bylo to duze zaskoczenie zwlaszcza gdy jednym z nich okazal sie ktos z bliskiego otoczenia. Stereotypowe spojrzenie na gejow nie jest dalekie od rzeczywistosci (i tonie opierajac tylko na jednym przykladzie)
    napisalem "mlodzieza" kurs czytania zamow albo rozumowania lepiej....:/

Twoj sposob: zapytam czy jestes gejem masz takie zamilowania pragnienia lub jakkolwiek??? Jesli nie to dlaczego tak bardzo wypowiadasz sie w ich sprawie??? Wypowiadasz sie w czyims imieniu nie wiedzac przeciez jak to jest, ktos Cie o to prosil lub upowaznil????
    Ja wypowiadam sie w swoim imieniu - niepodoba mi sie promocja homosexualizmu i wrogosc i proba wrecz tępienia a napewno szkalowania przeciwnikow homo

Sculptor napisał(a):

>tak liczba gejow i lesbijek rosnie - nie zauwazyles tego???

Lol. Masz jakies zrodla na ten temat? Czy to tylko twoje urojenia? A moze masz wrazenie, ze jakos ostatnio wiecej facetow sie za toba oglada?

> Tak wiem i nieraz to widzialem ze homosexualisci wybieraja
    > scisle okreslone zawody tak jak i pedofile - (dziwne

Po pierwsze znowu: podaj jakies zrodla tych rewelacji. Bo caly czas gadasz jakies wyssane z palca pierdoly.
    Po drugie chyba nie probujesz porownywac homo do pedofilow??

Wybacz ale ja też wypowiadam się w swoim imieniu, bo nie musze sie z Tobą zgadząć, żeby być subiektywnym.... i bardzo dobrze rozumie co piszesz.... sam sobie taki kurs załatw... dziwne jest że masz takie podejście do sprawy skoro znasz homoseksualistów... widocznie miałeś pecha i poznałeś takich a nie innych ludzi... Ci których ja znam w żaden sposób nie wyróżniają się z otoczenia - może jkedynie w łóżku, ale ja w to na prawde nie wnikam i mam to gdzięs co tam robią. To przykre jeśli uważasz, że seksulaność kieruje całym człowiekiem (bo na to wygląda, że tak uważasz....).... Twoja sprawa - ja Twoich poglądów nie zmienie, a Ty nie zmienisz moich... poza tym widze że wszystkei rozumy pozjadałeś wiec lepiej faktycznie ze mną nie dyskutuj bo zgłupniesz i co będzie...

Mylenie tolerancji dla jakiejs sprawy z propagowaniem czy namawianiem to demagogia,a dzielenie swiata na "czarne-białe","dobro-zło",My-Oni" to nie najlepszy pomysł.Wszystko ma swoje odcienie,i każdy ma prawo do własnych poglądów.
    Dyskusja chyba całkowicie odbiega od tematu.

"skoro mamy brać przykład z natury to zostawmy gejów i lesbijki w spokoju świętym bo tam się na nich nawet uwagi nie zwraca" suuuuper zrob tak wiec!!!! a nie robiles i nie robisz!!!! wiec ja sie wlaczylem - dopiero wtedy - zaprzeczasz samemu sobie - zostawmy ich nie promujmy kultury homoseksualnej!!!

"tu oczywiście chodziło o opieke - taaaa jasne " - nie nie chodzilo o opieke - cos tam dzwoni u Ciebie ale... proponuje pozyc jeszcze troche (to niewiele moze da) i POKSZTALCIC SIE JESZCZE (tez niewiele musi dac) i wrescie jedyne efektywne ale niewiem jak to masz osiagnac:/ zadbac o swoja wyzsza inteligencje - wtedy bedziesz rozumial i wlasciwie interpretowal....

natura "... niepłenosprawnych nie otacza się opieką (to wyjątki), ale tępi od urodzenia." pisalem skrotowo i ogolnikowo - zapraszam do mnie wyjasnie wszystko w sposob wyczerpujacy!!! - tak natura odrzuca zwykle osobniki ktore RODZA SIE slabe chorowite czy z wadami lecz wiele gatunko stadnych (jeszcze raz musze pisac "gatunki" nie cala natura, Ty naprawde nie czytasz za dobrze lub nie rozumujesz) opiekuja sie osobnikami ktore sa slabe (jak mlode) lub w skutek jakiegos wypadku zostaly okaleczone lub inwalidami (znajdowano zdeformowane kosci wskazujace na ciezki uraz i pozniejsze inwalidztwo wiele lat przed smiercia)

Cos tam slyszales ale ekspertem biologii to raczej nie bedziesz

No wiedzialem ze pomimo tego co napisze w nawiasie (i jak skrzetnie to opusciles cytujac mnie:>) ktos zarzuci mi porownywanie gejow i pedofili - nie robie tego ale zauwaze ze moge porwnywac kogokolwiek z kimkolwiek ale nie kogokolwiek DO kogokolwiek

co do statystyk zglos sie do tego kto tu juz podawal jakies dane widac on swietnie zna statystyki!!!

No to kilka moich przemyslen na temat homoseksualizmu....
    Nie lubie homoseksualizmu... brzydze sie nim i mysle, ze osobiscie patrzylbym krzywo na 2 homoseksualistow idacych za reke po ulicy (zaden gej nie zmusi mnie do tego, zebym sie cieszyl, gdy on bedzie sie lizal ze swoim partnerem. Mam prawo nie lubic tego zjawiska)... ale co z tego :] To, ze ja nie lubie homoseksualizmu, to nie znaczy, ze mam prawo decydowac o szczesciu innych ludzi. Gdyby moim znajomym mialby byc gej, to mysle, ze zaakceptowalbym go bez problemu, ale pod warunkiem, ze zachowywalby sie jak kazdy inny czlowiek. Inna orientacja nie czyni z czlowieka debila. Najwazniejsze jest to, jak ten ktos zachowuje sie wobec mnie.. Gdyby byl to kumpel, z ktorym mozna napic sie piwa i pogadac o czymkolwiek, to czemu nie :]. I wcale nie ukrywam, ze jezeli ktos zachowywalby sie jak typowa, filmowa "ciota", to raczej dlugo by w moim towarzystwie nie pobyl. Napisalem "filmowa"... bo w zyciu widzialem moze jednego, ktory pasowalby pod stereotyp meskiej rozowej landrynki. ... Aczkolwiek toleruje i meskie rozowe landrynki. Bo te meskie, rozowe landrynki sa dorosle i szczesliwe w swoim towarzystwie. Nikomu nie zawadzaja i nie rozumiem, dlaczego mialbym stawac im na drodze...
    Nie w naszych rekach jest decydowanie o zyciu i szczesciu innych... tak powiedzialem, ale jest jeden wyjatek... mianowicie chodzi mi o adopcje. Jestem kategorycznie przeciw adopcji dzieci przez gejow. Dziecko powinno byc wychowywane przez ojca i matke i mimo, ze ktos zaraz pewnie wypali, ze 2 tatusiow moze teoretycznie wychowywac "swe dziecko" lepiej, niz mamusia alkoholiczka, ktora spedza polowe zycia na ulicy (z czym sie zgadzam, bo niektore matki nie wychowuja dzieci, a chowaja... potencjalnie locha zajmuje sie lepiej swoimi prosietami..), to jednak dziecko takie byloby narazone na totalne spietnowanie i szykany wsrod rowiesnikow... A wiadomo, ze dzieci maja ciete jezyki.. I co pozniej? Wstyd? Kompleksy? Leki?..

Jestem takze przeciw homofobii. Mimo, ze ani troche nie podoba mi sie homoseksualizm i patrze na to zjawisko z obrzydzeniem, to jednak akceptuje je. Jak dla mnie, to moze sie rozwijac, poniewaz nikogo nie krzywdzi... i dopoki nikogo nie krzywdzi, dopoty akceptuje je i toleruje.

alez ja o tym dobrze wiem ze mozna spotkac wszedzie

jakto "oni nikomu nie szkodza" malo skandali - bo to sie skandalami robi (i nie chodzi mi o pedofili a o homo) tylko to sie rowniez srzetnie mimo wszystko ukrywa lub nienaglasnia z obawy o mylne posadzenie o nietolerancje... a to jak beda szkodzic tego niewiadomo ja przyklady podalem i wiele innych kaaazdy zna i co sie okaze w przyszlosci to sie okaze dopiero wtedy ale to dzis pozwolimy a czasu sie nie da cofnac jak sie w przyszlosci cos przykrego okaze:/

Ps. z kolei porownywanie homoseksualizmu pedofilii jest jakims absurdem.
    Ale w przypadku pedofilii moje zdanie jest jasne: powiesic za jaja na slupie.

nie zglupieje bez obaw (marzenie...:] )
    ale faktycznie nie rozumiem chciales byc "subiektywny"??????????????????????? hmmm.......

"seksulaność kieruje całym człowiekiem (bo na to wygląda, że tak uważasz....).... " - to dobrze zinterpretowales tak uwazam!!!!!!!! dokladnie tak!!!!!!!!!! jest tez motorem do calego ludzkiego dzialania gdzie reszta to sprawy poboczne choc czest bardzo wazne jednak na pierwszym miejscu stoi seksualnosc!!!!!!!!!!! Nie jestesmy jeszcze na tyle zawieszeni w abstrakcji aby wyzbyc sie tego co laczy sie z posiadaniem ciala - a to mamy od urodzenia do smierci czyli przez cale zycie wiec jest tak jak wyzej napisane

Uprawnienia umieszczania postów