-
Re: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?
Hwarang chciał tylko słusznie zauważyć (tak myśle), że nie wszystko co niektórych brzydzi jest chorobą.
-
Krótko podsumuję.
Myślę, że powinna istnieć między Wami tolerancja (w wypowiedziach). Przeciwne zdanie do czyjegoś niekoniecznie jest atakiem na osobę, a jedynie innym podejściem do sprawy. Hasła: "homofoby do gazu", "pedofile, zoofile do gazu" nie są tutaj uzasadnione. Mi to przypomina hasło: "Żydzi do gazu", więc chyba nie warto pisać o tym gazie. Ja nie jestem homofobem, dopóki mnie jakiś pederasta nie będzie zachęcał lub zmuszał do czegoś. Jeśli faceci chcą sobie pomieszać, to niech sobie chochlują byleby ktoś nie był do tego zmuszany. A zoofilia... hmm, zwierzę nie jest pytane o zgodę i nie wiadomo, czy tego chce. Krzyżówki między gatunkami? :P
-
Ja rowniez sie wlacze!
Jak kiedys napisalem - "jestem gotow zdechnac w ponizeniu dla swojej walki o to co uznam za sensowne lub nie, bo umre godnie wobec siebie!!!"
Na pytanie: "uwazacie ze jak mam 16 lat to jestescie lepsi ?"
Louis Cypherr zuchwale napisal: "Niekoniecznie, ale swoimi wypowiedziami dajesz świadectwo, że na pewno mądrzejsi..."
Czy Ty L.C. uwazasz sie za madrzejszego tylko dlatego ze popierasz homoseksualizm??? Xeo wyrazil swoje zdanie - dezaprobate homos. i dlatego zasluguje na miano glupszego?????? pewnie bylby strasznie madry w momencie gdyby napisal ze "nawet lubi homosexualistow" co??? Niektorzy chocby i nie wiem ile mieli lat pozostaja mniej inteligentni od reszty i czesto dziecinni; np fascynuje ich satanizm lub uzywaja niepowaznych nickow czy kompletnie niepowaznie wypelniaja swoje dane... - taki poziom jest w podstawowce ale nietylko... miewaja tacy czasami 26lat czy tez 50 itp
"wydaje mi sie że w Polsce wogóle pojęcie "tolerancja" umarło już dawno" - BLAD
Polska jest przepelniona tolerancja - oczywiscie jak w wielu roznych kwestiach zle pojętą - jest mnostwo tolerancji dla: glupoty, nierobstwa, zlodziejstwa, chamstwa, zdzierstwa, pieniactwa, zaklamania i obludy, oszustwa, dewoctwa, egoizmu, egocentryzmu, szpanerstwa, snobizmu, komunizmu.............................
Niestety tak jak napisalem i podalem przyklady zle jest pojeta bo jest tez jak ktos inny zauwazyl: "Tolerancja naszczeście(przynajmniej tak ni sie wydaje, chyba ze to moje złudzenie)jest coraz wieksza dla homoseksualizmu.Homofoby do gazu!!!!!!!!!!!!"
To swietnie wyraza ostatnia MODĘ I LANSOWANIE HOMOSEXUALIZMU
Zadam teraz pytanie - czy wiecie jaka nacja jest obecnie najbardziej nietolerancyjną nacją na Ziemi??? - Czarnoskórzy!!! - Czarnoskorzy sa nietolerancyjni dla praktycznie wszystkich innych a zwlaszcza bialych - i nic nikt im nie moze zrobic, nawet zwrocic uwagi bo zaraz zostaje okreslony mianem rasisty!!! W ten oto sposob Czarnoskorzy utorowali sobie droge do robienia czego chca i bycia nietolerancyjnym oraz najwiekszymi rasistami Swiata bez zadnych konsekwencji.
Tak i teraz nie mozna za sprawa promowania homosexualizmu w zaden sposob sie z tym niezgodzic poniewaz jest sie od razu okreslany (jak wyzej) "homofobem" i (jak wyzej nie raz!!!) najlepiej za to mordowanym: "....do gazu".
"upodobania seksulane nie pojawiają sie z dnia na dzień i nie zmieniają z dnia na dzień." - wg mnie nie zmieniaja sie w ogole i pozostaja zawsze jednakowe, ktos moze jedynie nie byc w pelni swiadomym swoich zainteresowan lub tez oklamywac sie (bo moze sie boi bo wie ze jego upodobania moze nie sa zgodne z ogolem)
"Jesli coś nie szkodzi innym ludziom to ma prawo do istnienia." - m wiecej racja ale malo uscislone bo nie tylko ludzie sie licza... jednakze czy nie szkodzi jak gej z gejem zaadoptuja sobie chlopczyka - bo oczywiscie po co im dziewczynka... no i co beda z nim robic??? - oczywiscie troskliwie wychowywac, nawet bardzo "troskliwie" i nie ma co tu chrzanic inaczej (ja NIE TOLERUJE OBLUDU I ZAKLAMANIA) tam w rzeczywistosci beda aspekty o ktore mi chodzi!!! i nie inaczej!!! a nawet jesliby ich nie bylo (choc to bujda) to jak zostanie wychowany ten chlopczyk??? no jak??? jaki bedzie??? jak bedzie postrzegal swiat??? jakie bedzie mial upodobania pragnienia poglady???? (znacie wyrazenie - "...to jest wyniesione z domu..." - to jest odpowiedz!) juz nie mowiac o tym jak przykre byloby zycie tego chlopca jesli chodzi o traktowanie rowiesnikow i znajomych... Ale porzucmy kwestie adopcji, jesli by jej nie bylo - to co juz jest ok??? gej bedzie po treningu bral prysznic wspolnie z kolegami z zespolu druzyny itp przebieral sie w szatni... jakos niewidzialem sztni i natryskow w szkolach wspolnych dla osob pociagajacych sie sexualnie - czyli damsko - meskich. A kto bedzie mial sie z gejami myc i przebierac czy tez u kobiet z lesbijkami????? Fajnie????? takie to "normalne" bedzie tak???!!!!!!! - PRZEPIEKNE WYNATURZENIE WSZELKICH MOZLIWYCH ZASAD... a to sa tylko 2 przyklady a tego jest mnostwo... np jak bedzie wygladalo gdy gejem czy lesbijka bedzie nauczyciel w szkole czy uczelni, opiekun(ka) do dziecka czy przedszkolanka - ciekawie bedzie wychowywal dzieci. A co tam ich nie bedzie ktos powie???? a dlaczego by nie??? skoro beda mieli rowne prawa i takie to "normalne" bedzie to dlaczego by nie mogli tam byc????????!!!!!!!!!!!!
Czy Wy widzicie wszystkie konsekwencje jakie to rownouprawnienie i promocja homosexualizmu niesie?????? przeciez jak uznac to za "ok" to nic nie moze stanac na przeszkodzie w uzyskaniu przez nich wszystkich praw - zreszta to sie samo przez sie rozumie... - dlaczego nie ma pracowac tu czy tam dlaczego nie moze wchodzic tu czy tam itd skoro jest taki jak inni niby???!!!!!
Ale gdziezby sie nad tym zastanawiac gdziezby wysilic umysl... tylko isc za i dac sie uwiesc propagandzie i promocji homosexualnej:/:/:/:/:/:/:/:/
A homosexualisci nie odpuszcza tak latwo!!! nie oddaja terenow tak latwo jak zreszta widac z tych slow: "To tylko dyskusja, która mam nadzieje, że nie zejdzie na psy jak inne o tej tematyce i nie zostanie zamknięta." - oni sie zawsze obawiaja uciecia tematu bez sukcesow dla nich (nie chodzi mi ze autor slow jest homo {tego nie wiem} ale dobrze zauwazyl ta obawe o zamkniecie dyskusji) i beda caly caly caaaaly czas dazyc do osiagniecia swoich celow - a przeciez wezma wszystko bo niby dlaczego mieliby sie zadowolic tylko czescia - zwlaszcza skoro sie to im daje w pezencie to jak bedzie mozna czegokolwiek pozniej zabronic
Nie chodzi tu o nietolerancje dla dwoch sciskajacych sie facetow czy kobiet ale o ochrone przed konsekwencjami ktore BEDA bezdyskusyjnie (o czym niewielu mysli)
Wreszcie najwazniejsze i niepodwazalne:
Homosexualizm jest stary jak Swiat - taki stosunkowo mlody przyklad: Starozytna Grecja (wiecej nie pisze edukowani wiedza o co chodzi)
JEDNAKZE NORMĄ BYŁO I JEST HETEROSEKSUALIZM!!!!
a skoro cos jest norma to logiczne ze pozostale rzeczy nia nie sa - niepodwazalne!!! jak nie jest to nie jest - chyba zaden gej czy lesbijka mi nie zacznie polemizowac ze "nie" to "tak" czy na odwrot albo ze "czarne" jest "biale" (choc wlasnie to teraz sie robi ) wiec jesli cos nie jest norma to mozna powiedziec pprosciej i jednakowoz "nienormalne" I kto mi tu bedzie przekonywal ze "nienormalne" jest "normalne" bedzie sie przy tym upieral a przeciwnikow wysylal najlepiej do gazu. Dodatkowo sadzi ze taka ma game zwolennikow dla tej "nienormalnosci" - tak nie jest - tacy sie zrobilismy otwarci na Swiat i Europe i zasysamy wszystko stamtad jak leci dobre nie dobre smieci i odpady radioaktywne, zuzyte mysliwce itp. jak i promocje homosexualizmu - tele ze tam sie tego nie promuje - TO TU JEST ZLE POJETE i kazdy uwaza sie za SWIATOWCA jak popiera homos. Dla wiadomosci sa takie kraje np arabskie (i prosze nie dementowac ich roli przez podatnych na propagande amerykanska - ktora dla uzyskania ropy naftowej przekonuje ze kraje arabskie to wszystko "BE" sa:/ ABSURD np kto ma najlepszy hotel Swiata??? i to 7mio gwiazdkowy kiedy nie slyszalem o 6cio...) wiec w pewnym przynajmniej jednym kraju arabskim: (prosta regolka z ogolnodostepnej encyklopedii niestety niepamietam jaki kraj, nie bede teraz szukal i tak za dlugo siedze nad tym postem poto aby uswiadomic nieuswiadamialnych polaczkow) "geje i narkomani rozstrzeliwani na miejscu" - Widac nie caly swiat tak oglupial i dal sie omamic (a to ze sa inne kwestie w tych samych krajach to inna bajka jak i u nas sa idiotyczne kwestie - afery, defraudacje, ksieza pedofile itp nie o tym teraz mowa!!! nie pozwole gejom i lesbijkom i ich zwolennikom uzyc swej standardowej sztuczki na zmiane tematu lub wytykanie innych kwesti TERAZ TA KWESTIA I KONIEC)
Jak wczesniej napisano - tych upodoban sexualnych raczej a wlasciwie NIE da sie zmienic lecz jesli sie da to powinny byc zatem zmieniane - co mozna na pewno nazwac leczeniem - bo przywracany bedzie stan normy a to zawsze jest nazywane leczeniem lub w przypadku przedmiotow naprawa!!! Jesli natomiast jest to nieuleczalne powinno byc izolowane i najzwyczajniej eliminowane.
Helikopter by nie powstal gdyby nie obserwacja natury wiec obserwujmy nature - jak ona sie "rozprawia" z odmiencami???????? (wyksztalceni w tym zakresie znaja odpowiedz) reszta niech ja znajdzie zeby nie bylo ze to ja napisalem. Tak czyni natura. Ludzie - geje chca inaczej i przekonuja do tego innych - a skoro inaczej niz natura to czy niesluszne jest okreslenie "nienaturalne". Niech zatem nikt nie bluzga na kogokolwiekkto sie sprzeciwia homosexualizmowi i tylko wyraza swoja opinie jak zrobiliscie z Xeo. Niech nie lży: "Homofoby" i nie podaje hasel typu "Homofoby do gazu" bo w krajach orientu by Cie rozstrzelali z Twoim chlopaczkiem. A jak ktos chce mnie poobrazac niech nie robi tego bezpiecznie siedzac i pierdzac w fotelik w domku i przyjedzie do mnie moge podac adres i przywitac na miejscu.
-
na szczęście nie żyjemy w krajach orientu na co wartałoby zwrócić uwagę....
""upodobania seksulane nie pojawiają sie z dnia na dzień i nie zmieniają z dnia na dzień." - wg mnie nie zmieniaja sie w ogole i pozostaja zawsze jednakowe, ktos moze jedynie nie byc w pelni swiadomym swoich zainteresowan lub tez oklamywac sie (bo moze sie boi bo wie ze jego upodobania moze nie sa zgodne z ogolem)" - w okresie dojrzewania upodobania seksulne mogą się zmieniać i jest to normlane i częste zjawisko.
"Helikopter by nie powstal gdyby nie obserwacja natury wiec obserwujmy nature - jak ona sie "rozprawia" z odmiencami???????? (wyksztalceni w tym zakresie znaja odpowiedz)" - w naturze homoseksualizm u zwierząt jest dość częstym zjawiskiem i w żaden sposób nie jest tępiony. I tu byś się mocno zgasił...
jesteś własnie typowym przykładme homofoba... znasz jakiś homoseksualistów osobiście?? Tzn czy znasz ich jawne, bo domyślam się, że znać to raczej na pewno znasz (choćby z widzenia) tylko wcale o tym nie musisz wiedzieć. Jeśli okarze się że znasz to będe mocno zdziwiony... Taka jesty prawda że zdecydowana większość homofobów (bo co byś nie mówił tak się to nazywa) nie zna żadnych homoseksulatów, a Ci co znają to mają nieprzyjemność znać tych debili, którzy trafiają się w każdym środowisku.
-
i jeszcze jedno - "gej bedzie po treningu bral prysznic wspolnie z kolegami z zespolu druzyny itp przebieral sie w szatni... jakos niewidzialem sztni i natryskow w szkolach wspolnych dla osob pociagajacych sie sexualnie - czyli damsko - meskich" - a myślisz że teraz tak nie jest??? myślisz że jak się gejów zaakceptuje to ich liczba wzrośnie - wyjdą z kanałów czy co??
-
" "Helikopter by nie powstal gdyby nie obserwacja natury wiec obserwujmy nature - jak ona sie "rozprawia" z odmiencami???????? (wyksztalceni w tym zakresie znaja odpowiedz)" " AGAM nie do konca zrozumiales .. nie chodzi tu o odmiennosc w sensie homoseksualizmu ale ogolnie o odmiencow... a homoseksualisci sa odmiencami na swoj sposob.
-
Uwielbiam takie logiczne i obiektywne argumenty :>
> jednakze czy nie szkodzi jak gej z gejem zaadoptuja
> sobie chlopczyka - bo oczywiscie po co im dziewczynka... no i
> co beda z nim robic???
No tak. Bo jak bezplodne malzenstwo hetero adoptuje sobie chlopczyka, tzn, ze mamusia bedzie chciala zrobic uzytek z jego fiuta, a jak dziewczynke, tzn, ze tatus lubi mlodsze... W koncu po to jest adopcja
>to jak zostanie wychowany ten chlopczyk??? no jak??? jaki bedzie??? jak bedzie >postrzegal swiat??? jakie bedzie mial upodobania pragnienia poglady????
Kolejne. Zdajesz sobie sprawe, ze to raczej genetyczne jest? Wg twojej teorii, Ci ktorzy sa homo, nie wiem skad sie wzieli, przeciez mieli rodzicow hetero... Nikt ich nie wychowywal na homo
> juz nie mowiac o tym jak przykre byloby zycie tego
> chlopca jesli chodzi o traktowanie rowiesnikow i znajomych...
A to juz kwestia takich rodzicow jak prawdopodobnie ty, i tego jak oni wychowuja swoje dzieci...
> gej bedzie po treningu bral prysznic wspolnie z
> kolegami z zespolu druzyny itp przebieral sie w szatni...
No i co? Nawet jak mu sie spodobasz to raczej sie na ciebie nie rzuci. Tak cie to boli? Ciekawe czy tak samo zastanawiasz sie nad tym co mysli jakas panna jak na nia patrzysz, a moze akurat ona nie chce...
> niewidzialem sztni i natryskow w szkolach wspolnych dla osob
> pociagajacych sie sexualnie
Ktora glowa ty myslisz? Czy wchodzac do szatni myslisz tylko o seksie?
> jak bedzie wygladalo gdy gejem czy lesbijka bedzie nauczyciel w
> szkole czy uczelni, opiekun(ka) do dziecka czy przedszkolanka -
> ciekawie bedzie wychowywal dzieci.
Znaczy nie wiem jak jest teraz, ale kiedys nauczyciele nie gadali mi ze panny maja mi robic laske, a ja mam je wyrywac. Poraz kolejny pytanie: na jakiej podstawie sadzisz, ze nauczyciel homo (wierz mi ze sa tacy) bedzie na lekcjach gadal o posuwaniu sie w pupe???
> Wreszcie najwazniejsze i niepodwazalne:
> Homosexualizm jest stary jak Swiat - taki stosunkowo mlody
> przyklad: Starozytna Grecja (wiecej nie pisze edukowani wiedza
> o co chodzi)
No wlasnie. I co? Tylko nie mow, ze przez to upadla....
> JEDNAKZE NORMĄ BYŁO I JEST HETEROSEKSUALIZM!!!!
Norma a normalnosc to nie dokonca to samo
> kazdy uwaza sie za SWIATOWCA jak popiera homos.
> siedze nad tym postem poto aby uswiadomic nieuswiadamialnych
> polaczkow) "geje i narkomani rozstrzeliwani na miejscu"
Podobnie jak zony zdradzajace mezow...
> Jak wczesniej napisano - tych upodoban sexualnych raczej a
> wlasciwie NIE da sie zmienic lecz jesli sie da to powinny byc
> zatem zmieniane - co mozna na pewno nazwac leczeniem
Ehh... Lubisz pajaki/weze? Trzeba cie leczyc, bo to nie jest norma. Jestes w stanie pojac, ze ktos wcale nie uwaza sie za chorego i robi to co lubi/czuje?
-
heh Zauwazam tez, ze nie wszyscy wiedza co to ironia
-
Xeo zrozumiałem aż za dobrze... właśnie o to chodzi że kolega Sculptor zasugerował, że geje są inni a z natury takich trzeba niszczyć. masz racje - w naturze osoba na wózku by nie przetrwała, ale gej czy lesbijka nie mieliby z tym problemu. Wg Twojego toku myślenia musimy powybijać wszystkich niepełnosprawnych.... a moze by tak zrobić jakiś specjalny test na przetrwanie i kto nie zda to na karme dla psów???
-
wcale nie mowie zeby powybijac gejow i lesbijki ..... wg twojego toku myslenia powinienem uwielbiac homo
Uprawnienia umieszczania postów